Έγκυος η Μανωλίδου;

10.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι πράγμα είναι αυτό με τη εγκυμοσύνη! Όλες μα όλες πια θα γίνουν μανούλες; Τα νέα είναι ότι και η Ευγενία Μανωλίδου είναι τρέντι , in πώς να σου το πω αφού όπως λένε οι φήμες που κυκλοφορούν είναι έγκυος! Και ως γνωστόν η εγκυμοσύνη φοριέται πολύ ειδικά φέτος?.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι πράγμα είναι αυτό με τη εγκυμοσύνη! Όλες μα όλες πια θα γίνουν μανούλες; Τα νέα είναι ότι και η Ευγενία Μανωλίδου είναι τρέντι , in πώς να σου το πω αφού όπως λένε οι φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι έγκυος! Και ως γνωστόν η εγκυμοσύνη φοριέται πολύ ειδικά φέτος?.


Όσοι που λες γνωρίζουν την Ευγενία λένε ότι από ψιλόλιγνη με τέλειες αναλογίες έχει αρχίσει να στρογγυλεύει αρκετά! Και πριν προλάβεις να πεις ότι μπορεί το κορίτσι να παραέφαγε λιγάκι έρχομαι να σου πω ότι οκ να δεχτώ ότι μπορεί να στρογγύλεψε στο σώμα το οποίο φαίνεται πιο "γεμάτο", στο πρόσωπο όμως;

Μωρέ λες να λιγουρεύεται τα φαγητά που βλέπει στο "Master Chef" και απλά να τα δοκιμάζει το κορίτσι; Όμως από την άλλη κάτι οι ποδίτσες οι φαρδουλές που φοράει στο πλατό, κάτι που εφαρμοστό έχω να τη δω να φοράει από τη "στιγμή της αλήθειας" . Τυχαίο; Δε νομίζω! Αναμένουμε λοιπόν να δούμε αν ο Άδωνις Γεωργιάδης θα γίνει "χαζο-μπουμπούκος"!

Ελένη Αναστασάκη