Οι καυτές αποκαλύψεις του Ψινάκη στην Τατιάνα!

26.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Ο Ηλίας Ψινάκης κατάφερε για μια ακόμη φορά να πει τα πράγματα έξω απ’τα δόντια! "Χέστηκα για το προφίλ και για το ανφάς" είπε σχετικά με την υποψηφιότητα του για δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αθηναίων στην έκπληκτη Τατιάνα Στεφανίδου που όπως το κατάλαβα την είχε λούσει κρύος ιδρώτας. Σου λέει έτσι που τα λέει ο Λιάκος κάτσε μην πει ότι χέστηκε και για το "Αξίζει να το Ζεις", την εκπομπούλα της.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Ο Ηλίας Ψινάκης κατάφερε για μια ακόμη φορά να πει τα πράγματα έξω απ’τα δόντια! "Χέστηκα για το προφίλ και για το ανφάς" είπε σχετικά με την υποψηφιότητα του για δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αθηναίων στην έκπληκτη Τατιάνα Στεφανίδου που όπως το κατάλαβα την είχε λούσει κρύος ιδρώτας. Σου λέει έτσι που τα λέει ο Λιάκος κάτσε μην πει ότι χέστηκε και για το "Αξίζει να το Ζεις", την εκπομπούλα της.

Όπως καταλαβαίνεις ο Ψινάκης άνοιξε την ψυχούλα του στην "Τάτι" και τα είπε όλα! Και να μέχρι τώρα νόμιζες ότι ο Ηλίας έχει τους πολιτικούς ψηλά έρχεται ό ίδιος να σου καταρρεύσει αυτό το μύθο αφού όπως δεν κώλωσε παραδέχθηκε ότι οι πολιτικοί θέλουν γιαούρτωμα... Ναι παιδί μου τι νομίζεις για τέτοια ειλικρίνεια μιλάμε, όχι παίζουμε!
Συγκεκριμένα ο Ψινάκης είπε περισσότερα για την ανάμειξη πολιτικών σε σκάνδαλα και για το πώς η κοινωνία τους έχει τιμωρήσει. "Ούτε να πάνε σε ένα εστιατόριο δεν μπορούν. Τους ρίχνουν γιαούρτια, τους ρίχνουν αυγά... Αρχίζει να γίνεται η τιμωρία, αρχίζει να ισχύει η ποινή και όσο τα πράγματα θα γίνονται πιο δύσκολα, τόσο η ποινή θα μεγαλώνει. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο και η λαμογιά φαίνεται". Έτσι είναι Δημητρούλα μου, το σωστό να λέγεται και ο Ηλίας τα είπε όλα!

"Μόνο να χάσεις έχεις από αυτή την διαδικασία, εγώ δεν πάω να γίνω πλούσιος ούτε διάσημος",λέει ο Ψινάκης πιο ειλικρινής από ποτέ! Ε μ τι να χάσεις χρυσέ μου; Ότι θα σε έχουν στο στόμα τους όλοι μήπως φοβάται; Με συγχωρείς πολύ αλλά τον συγκεκριμένο τον έχουν έτσι κι αλλιώς όλοι στο στόμα τους, οπότε δεν αλλάζει κάτι.
Εγώ πάντως την αμαρτία μου θα σου την πω: αν βγει ο Ψινάκης θα πάω και θα του ζητήσω τη βοήθεια του για να γίνω σταρ. Γιατί χρυσή μου καλύτερος ήταν ο Σάκης που έγινε είδωλο;

Υ.Γ. Η ερώτηση ήταν ρητορική. Καλή επιτυχία Ηλία και με τη νίκη!

Ελένη Αναστασάκη