Ο Καραμέρος τα βάζει με την "πενθούσα" Μενεγάκη

26.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Σπάω το ξανθό μου κεφαλάκι και αναρωτιέμαι για το πώς λειτουργούν δύο άλλα κεφαλάκια: αυτά των ΚαραμεροΧαριτάτων κι άκρη δεν βρίσκω!
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Σπάω το ξανθό μου κεφαλάκι και αναρωτιέμαι για το πώς λειτουργούν δύο άλλα κεφαλάκια: αυτά των ΚαραμεροΧαριτάτων κι άκρη δεν βρίσκω!


Θυμάσαι που την περασμένη Δευτέρα, ο Σπύρος Χαριτάτος και Γιώργος Καραμέρος ήταν καλεσμένοι του Θέμου Αναστασιάδη και τα έχωσαν στους Σκορδιαλιάγκα για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη;

Εμ, δεν έπιασαν μόνο τη Φαίη και το Γιώργο στο στοματάκι τους οι ΚαραμεροΧαριτάτοι γιατί στην επανάληψη του "Όλα", το Σαββατόβραδο, είδαμε το τηλεοπτικό δίδυμο του "10 με 1" να τα χώνει και στην Ελένη Μενεγάκη και στην μέχρι πρότινος γυμνάστρια τους, Σόφη Πασχάλη.


Την Σόφη ανέλαβε να περιποιηθεί ο Σπύρος που της είχε και αδυναμία.... μέχρι πέρσι! Ο Χαριτάτος ξέχασε που λες, τις γυμναστικές της Σόφης και τα έχωσε στην έρμη τη γυμνάστρια που τόλμησε λέει να διεκδικήσει περισσότερα, σε μια εκπομπή που όπως μάθαμε άνηκε στους καλεσμένους και δεν πληρωνόταν ως συνεργάτης.

Τώρα, τι σόι καλεσμένη ήταν η Σόφη που έλιωνε στο σπαγκάτο on camera ολόκληρη την περσινή σεζόν και μάλιστα αμισθί, θα σε γελάσω και δεν το θέλω. Φυσικά, ο Σπύρος δεν παρέλειψε να μας θυμίσει πόσο πολύ αγαπά την Σόφη και της έστειλε και ένα φιλάκι! Να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω λάδι δηλαδή!

Και προχωράμε στον έτερο γλυκύτατο παρουσιαστή, Γιώργο Καραμέρο! Με τι καημό ξύπνησε ο Γιώργος εκείνο το πρωί της συνέντευξης με το Θέμο, δεν το γνωρίζω. Πάντως, σχεδόν ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της Μενεγάκη με τον Λάτσιο, ο Καραμέρος πήρε ανάποδες στροφές και ποιός τον είδε και δεν τον φοβήθηκε!


"Τη μια πενθούσα και την άλλη ντιρλάνταντα?"χαρακτήρισε ο Καραμέρος την Ωραία Ελένη [δες και το βίντεο] αλλά δεν του σφύριξε κανείς πως και οι ζωντοχήρες έχουν ψυχή;

Περσινά ξινά σταφύλια βρε Σπύρο και Γιώργο μας. Αλλά θα πεις, φέτος που κοιτούν τα παιδιά την πρωτιά με το τηλεσκόπιο, θυμήθηκαν να κάνουν κριτική στο διαζύγιο της Μενεγάκη. Σιγά σιγά, θα θυμηθούν και το διαζύγιο της Κοκκίνου που θα πάει!

Είπαμε, εγώ είμαι η ξανθιά, άλλοι ό,τι θυμούνται, χαίρονται!

Κατερίνα Π.