Μπάρμπα: τα "έχωσε" στους Σκορδαλιά κι έφυγε!

25.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι μύγα τσίμπησε τη Βάνα Μπάρμπα πρωινιάτικο και αποχώρησε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα «Πρωινό μου»; Τα παιδιά που λες είχαν υποσχεθεί στη Μπάρμπα αρκετή ώρα στον «αέρα» αλλά όταν κατάλαβε με το δίδυμο, όταν όμως αντιλήφθηκε πως θα έβγαινε μόνο για 20 λεπτά, τα πήρε κανονικά και με το νόμο στο κρανίο!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Τι μύγα τσίμπησε τη Βάνα Μπάρμπα πρωινιάτικο και αποχώρησε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα "Πρωινό μου"; Τα παιδιά που λες είχαν υποσχεθεί στη Μπάρμπα αρκετή ώρα στον "αέρα" αλλά όταν κατάλαβε με το δίδυμο, όταν όμως αντιλήφθηκε πως θα έβγαινε μόνο για 20 λεπτά, τα πήρε κανονικά και με το νόμο στο κρανίο!

"Όχι να μας έχετε όποτε θέλετε" λέει σαν να της έθιξε τη μανούλα το ζεύγος που παρακολουθούσε γελώντας μάλλον επειδή νόμιζε ότι η Βάνα έκανε πλακίτσα. Και συνεχίζει: "άλλο είναι να είσαι στο Alter και άλλο να είσαι στο Mega. Αν θεωρείς ότι επειδή είσαι στο mega εμείς πρέπει να είμαστε τα φυτά εσωτερικού χώρου τα δικά σας, κάνεις λάθος". Εμ είδες επίθεση χρυσή μου;


Βγαίνει στην αντεπίθεση και η Σκορδά: "Γιατί το παίρνεις έτσι». "Έγινε ένας λάθος προγραμματισμός από την αρχισυνταξία". "Δε με ενδιαφέρει. Ήθελα να πω για την παράσταση μου , τώρα δεν έχω να πω τίποτα", λέει έξαλλη η Μπάρμπα και ο εκνευρισμός της είναι πλέον διάχυτος σχεδόν με έχει πλακώσει και έμενα που παρακολουθώ από τον καναπέ.


"Θες να τα πούμε εμείς;" ρωτάει εύλογα η Φαίη..."Όχι" λέει η Μπάρμπα και αρχίζει να βγάζει από επάνω της μικρόφωνα και λοιπά σύνεργα.

Τι και αν απολογήθηκε ο Λιάγκας, λέγοντας πως έγινε λάθος στη ροή της εκπομπής, η Βάνα ήταν ανένδοτη, τους στόλισε και μην την είδατε!


Επειδή κάθε αντίστοιχο ξέσπασμα μιας celebrity έχει και παρασκήνιο από πίσω, πρέπει να σε ενημερώσω ότι σύμφωνα με φήμες η Μπάρμπα της την φύλαγε της Σκορδά γιατί της είχε "κλέψει" το εξώφυλλο περιοδικού στο οποίο είχαν και οι δύο δώσει συνέντευξη και αρχικά της το είχαν υποσχεθεί αλλά τελικά έγινε εξώφυλλο η Φαίη!

Αμ πώς κάνουν έτσι και αυτές για ένα εξώφυλλο; Τι να πω... Δύσκολο πράγμα να είσαι σταr στις μέρες μας και να σου τρώει η άλλη το ...εξώφυλλο! Πώς κάνεις έτσι χρυσή μου δε σου έφαγε και τον άντρα!

Δες και το χαρακτηριστικό video:


Ελένη Αναστασάκη