Ζέτα-Μιχάλης: άλλος για Ταϊλάνδη τράβηξε και άλλος για Αφρική

25.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι σου κάνει το facebook! Στο facebook που λες ο make-up artist Γιάννης Μαρκετάκης βρήκε ευκαιρία να αναρτήσει φωτογραφίες της από το ταξίδι της στην Ταϊλάνδη? μη νομίζεις ότι το Ζετάκι άφησε μόνο και έρημο το Μιχάλη να τα βγάλει πέρα στην Αθήνα και πήγε να διασκεδάσει στα ξένα. Το κορίτσι απλά εργάζεται σκληρά αφού δεν είναι παρά ένα επαγγελματικό ταξίδι παρέα με τα ρούχα της εταιρείας Raxevsky.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,

Τι σου κάνει το facebook! Στο facebook που λες ο make-up artist Γιάννης Μαρκετάκης βρήκε ευκαιρία να αναρτήσει φωτογραφίες της από το ταξίδι της στην Ταϊλάνδη... Mη νομίζεις ότι το Ζετάκι άφησε μόνο και έρημο το Μιχάλη να τα βγάλει πέρα στην Αθήνα και πήγε να διασκεδάσει στα ξένα. Το κορίτσι απλά εργάζεται σκληρά αφού δεν είναι παρά ένα επαγγελματικό ταξίδι παρέα με τα ρούχα της εταιρείας Raxevsky.


Βέβαια την αμαρτία μου θα την πω: το Ζετάκι στις φωτογραφίες ήταν πιο μαυρισμένο και σέξι από ποτέ! Εμφανώς αδυνατισμένη σε εξωτικό σκηνικό δε θέλει και πολύ μέχρι να ραγίσει η καρδιά κάθε άντρα πόσο μάλλον του Χατζηγιάννη που όπως όλα δείχνουν την έχει ...πατήσει για τα καλά με τη Μακρυπούλια! Ο δεσμός τους πλάκα- πλάκα έφτασε να μετράει τρεις μήνες όπως διαβάζω στη Real life και σου λέει τα παιδιά είναι πολύ ερωτευμένα τόσο που άμα συνεχίσω να σου λέω μάλλον θα κολλήσουμε από τα μέλια!
Ενώ λοιπόν η Ζέτα φωτογραφίζεται με τα ρούχα της επόμενης σεζόν ο Μιχάλης στην άλλη άκρη του χάρτη και πιο συγκεκριμένα στη νότια Αφρική, δίνει συναυλίες για τους Έλληνες ομογενείς. Αυτό θα πει μοντέρνο ζευγάρι!


Ακόμη και να είναι μακριά ο ένας από τον άλλο οι δύο τους μιλούν καθημερινά στο τηλέφωνο αργά το βράδυ ανυπομονώντας να γυρίσουν στην Ελλαδίτσα και να πέσουν με τα μούτρα ο ένας στην αγκαλιά του άλλου!


Αχ αυτό θα πει έρωτας να μη μπορείς και να πηγαίνεις με μισή καρδιά- γιατί σου λείπει ο καλός σου- μέχρι και στην Ταϊλάνδη!


Ελένη Αναστασάκη