Εκτός "Just the two of us" η Κορινθίου

25.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Χτες βράδυ είχαμε την πρώτη αποχώρηση ντουέτου από το μουσικό σόου του Mega, "Just the two of us"!
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Χτες βράδυ είχαμε την πρώτη αποχώρηση ντουέτου από το μουσικό σόου του Mega, "Just the two of us"! Όπως θυμάσαι στην πρεμιέρα του σόου την προηγούμενη Κυριακή δεν αποχώρησε κανένα ζευγάρι αλλά αυτή τη φορά η σέξι Μαρία Κορινθίου και ο ράπερ Bo δεν την γλύτωσαν!


Που λες, η σύζυγος Γιάννη Αϊβάζη, έκανε το καλύτερο δυνατό, έβαλε τα σέξι δερμάτινα ρουχάκια της, έπιασε και το μαλλί ψηλή κοτσίδα αλλά δεν κατάφερε να συγκινήσει το κοινό που προτίμησε να κρατήσει στο σόου τη Μαρία Μπεκατώρου και το Χρήστο Χολίδη και να στείλει την Μαρία στο σπίτι της για να κάνει παρέα στην μικρή της κόρη Ισμήνη.


Πάντως, μην φανταστείς πως όλα κύλησαν ρόδινα στη χθεσινοβραδινή εκπομπή του "Just the two of us". Το κλίμα ανάμεσα στα διαγωνιζόμενα ντουέτα, δεν το λες και φιλικό!

Το ίδιο ψυχροπολεμικό κλίμα επικρατεί ανάμεσα σε κάποιους κριτές και κάποιους διαγωνιζόμενους. Σκέτο ψυχρό κλίμα είχε η Φρανκφούρτη από την οποία είδαμε ζωντανά το Στέφανο Κορκολή, ο οποίος μέσα στο κρύο και το αγιάζι έδινε βαθμολογίες στα ζευγάρια. Ο συνθέτης βρέθηκε εκεί για τις ανάγκες της συναυλίας της Άλκηστης Πρωτοψάλτη.


Πάντως, η κόντρα που με τάραξε, ήταν εκείνη της Αθηναίδας Νέγκα (ραδιοφωνικής παραγωγού και κριτή του σόου) και του πολίστα Αντώνη Βλοντάκη. Η σκερτσόζα Αθηναίδα τόλμησε την προηγούμενη εβδομάδα να προσφωνήσει τον αθλητή ως φωτογενή πολίστα. Ε, ποιος είδε το Βλοντάκη και δεν τον φοβήθηκε! Ξεσπάθωσε στο βίντεο που παρακολουθήσαμε από τις πρόβες του με την Ραλλία Χρηστίδου και η Νέγκα, αντί να βάλει νερό στο κρασί της επανήλθε τονίζοντάς του on air:


"Μην περιμένεις επίσημη προσφώνηση κάθε φορά. Παίζουμε εδώ και πιστεύω πως μπορώ να σε αποκαλώ φωτογενή πολίστα. Είσαι φωτογενής, είσαι πολίστας, είσαι και παρεξηγησιάρης" και παρά την προσπάθεια του Γιώργου Καπουτζίδη να εκτονώσει την κατάσταση, ο Βλοντάκης λίγο ήθελε να της εξηγήσει από κοντά ποιός είναι ο πολίστας και ποιος ο φωτογενής αλλά αρκέστηκε στο γεμάτο νόημα: "Την ματαιοδοξία μου την πέρασα μικρός"!


Τα ζευγάρια και οι βαθμολογίες:

* Η Μαρία Κορινθίου και ο ράπερ Μπo, είπαν το "Πόσο Ακόμα/Επικίνδυνα σε θέλω' και συγκέντρωσαν 25 βαθμούς.

* Η Κατερίνα Στικούδη και ο Νίκος Μίχας τραγούδησαν το "Bad Romance" και συγκέντρωσαν 28 βαθμούς.

* Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Χρήστος Χολίδης ερμήνευσαν το τραγούδι "Πατρίδα μου" αλλά συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία της βραδιάς, μόλις 22 βαθμούς.

* Κατόπιν, είδαμε το ντουέτο του Ησαΐα Ματιάμπα και της Μαριάννας Πολυχρονίδου στο τραγούδι "Sex on Fire" το οποίο δεν ξεπέρασε τους 25 βαθμούς ενώ ο γόης Αντώνης Βλοντάκης τραγούδησε "Λόγια Φιλικά" με τη Ραλλία Χριστίδου και μάζεψαν 30 βαθμούς.

* Ακολούθησε ο Λευτέρης Πανταζής και η Εύη Αδάμ στο "7 seconds" (25 βαθμοί) και ύστερα ήρθε η σειρά του Μιχάλη Μουρούτσου και της Τζώρτζια Κεφαλά που τραγούδησαν "Πέρασε η Μπόρα" συγκεντρώνοντας 27 βαθμούς.

* Έπειτα, στη σκηνή εμφανίστηκε η Φλώρα Θεοδώρου με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο που τραγούδησαν "Η αγάπη θέλει δύο" και μάζεψαν (ανέλπιστα) 28 βαθμούς.

* Σειρά είχαν η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα (με ακόμα μια σέξι εμφάνιση με κορμάκι) και ο Παναγιώτης Πετράκης στο "Te amo" της Ριάνα όπου συγκέντρωσαν τελικά 29 βαθμούς.

* Κατόπιν είδαμε τον Κώστα Καραφώτη με την Ελένη Φιλίνη στο 'Μ'άμπο Μπραζιλέρο" με το οποίο πήραν 28 βαθμούς και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Αμαρυλλίδα που τραγούδησαν ένα μιξ του "Airplanes/ Γυναίκες" και συγκέντρωσαν 28 βαθμούς.

Τελευταίους είδαμε επί σκηνής, τους νικητές της προηγούμενης Κυριακής. Η Ελπίδα και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης τραγούδησαν "Μην της το πεις" αλλά δεν πήραν βαθμολογία λογω ασυλίας από την προηγούμενή τους νίκη.

ΥΣ1: αυτή την εβδομάδα, η πρώην του Χρήστου Δάντη, Φλώρα Θεοδώρου δεν λιποθύμησε ξανά γιατί έφαγε κανονικά πριν το σόου και γιατί μάλλον ο Χρήστος σταμάτησε να την γλωσσοτρώει!

ΥΣ2: η στιγμή της πρώτης αποχώρησης υπήρξε παράξενη τίοσο για τον Καπουτζίδη όσο και για τα δύο ζευγάρια! [Δες και το βίντεο]

Κατερίνα Π.