Μενεγάκη: Ποιος έκλεψε τολμηρές φωτογραφίες της με τον Ματέο;

25.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Της τρέλης γίνεται με την Ελένη Μενεγάκη! Παιδί μου το σου λέει τα έχει πάρει κρανίο το Λενάκι αφού διέρρευσαν φωτογραφίες της από τις καλοκαιρινές της διακοπές με το αίσθημα Ματέο Παντζόπουλο, σε ρομαντικές στιγμούλες και πιο συγκριμένα σε δωμάτιο ξενοδοχείου σε τρυφερές στιγμές.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Της τρέλης γίνεται με την Ελένη Μενεγάκη! Παιδί μου το σου λέει τα έχει πάρει κρανίο το Λενάκι αφού διέρρευσαν φωτογραφίες της από τις καλοκαιρινές της διακοπές με το αίσθημα Ματέο Παντζόπουλο, σε ρομαντικές στιγμούλες και πιο συγκριμένα σε δωμάτιο ξενοδοχείου σε τρυφερές στιγμές.


Αχ χρυσή μου τι έχει τραβήξει και το Λενάκι, δεν το αφήνουν σε ησυχία με τίποτα να χαρεί τον έρωτα του... Το φωτογραφικό υλικό που έκανε τρελή τη Μενεγάκη κυκλοφόρησε από άτομο ρωσικής καταγωγής και σαν να μην έφταναν όλα αυτά όπως όλα δείχνουν της έκλεψαν τη φωτογραφική μηχανή με σκοπό να πάρουν τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει το Λενάκι.


Έτσι λοιπόν και εκείνη μη μπορώντας να κάνει τίποτε άλλο, αποφάσισε να γράψει μια επιστολή προς ορισμένα δημοσιογραφικά γραφεία γι ανα αποφύγει το κακό, του να δει τον εαυτό τηςε εξώφυλλο σε τρυφερές περιπτύξεις με το Ματέο. Σου γράφω παρακάτω την επιστολή που έστειλε το Λενάκι δημοσιεύεται στην εφημερίδα Real News για να καταλάβεις σκια μόνη σου τι σοκ τρελό πρέπει να έφαγε :

«Αξιότιμοι κύριοι,

Πληροφορήθηκα ότι φωτογραφίες που ελήφθησαν με την προσωπική μου φωτογραφική μηχανή και με απεικονίζουν, και οι οποίες εκλάπησαν, κυκλοφορούν κατά παράνομο τρόπο και έχουν ήδη καταστεί ή πρόκειται να καταστούν αντικείμενο συναλλαγής στα γραφεία εντύπων ποικίλης ύλης.

Η κατοχή συνεπώς των παραπάνω φωτογραφιών ως προϊόντα εγκλήματος είναι παράνομη, η δε χρήση και δημοσίευση τους πέρα των λοιπών έκνομων πράξεων που αυτή συνεπάγεται, παραβιάζει πρωτίστως την ιδιωτικότητα του βίου μου.

Σε περίπτωση που αυτές οι φωτογραφίες βρίσκονται στα χέρια σας ή τεθούν υπόψη σας, προκειμένου να τις αγοράσετε προς δημοσίευση, θα ήθελα να σας γνωρίσω οτι έχουν εκφύγει της κατοχής μου κατά παράνομο τρόπο και σας δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά οτι, δεν συναινώ στη δημοσιοποίηση τους και οτι η με κάθε τρόπο χρήση τους από οποιονδήποτε συνιστά αυτόματα παράνομη πράξη, για την περίπτωση δε που θα συμβεί αυτό επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου.

Αθήνα, 21.10.2010"

Και μετά μου λες εσύ χρυσή μου να γίνω διάσημη! Όχι αγάπη μου δε μπορώ...Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και δε θα δούμε το Λενάκι φαρδιά πλατιά να φιγουράρει σε εξώφυλλα νεγκλιζέ στην αγκαλιά του Ματέο!

Ελένη Αναστασάκη