Πώς ο Μουρατίδης "στόλισε" τον Θεοφάνους;

26.10.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Πάλι καλά που υπάρχει και ο Μουρατίδης να μας δίνει καμιά είδηση σε αυτή τη ζωή! Που λες χρυσό μου, ο Νίκος Μουρατίδης κριτής του X-factor σήμερα ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπούλα της.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Πάλι καλά που υπάρχει και ο Μουρατίδης να μας δίνει καμιά είδηση σε αυτή τη ζωή! Που λες χρυσό μου, ο Νίκος Μουρατίδης κριτής του X-Factor σήμερα ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπούλα της. Εκεί λοιπόν και ενώσω ήταν αραχτός και λάιτ στον καναπέ του "Καφέ με την Ελένη" έβγαλε από μέσα του ?προφανώς- όσα είχε μαζέψει καιρό. Και δε σου το κρύβω ήταν μπόλικα.


Όπως φαίνεται ο Μουρατίδης στην προσπάθεια του να μη μας κακοκαρδίσει και διατηρώντας όσο μπορεί την ήδη υπάρχουσα κόντρα με το συνθέτη και κριτή Γιώργου Θεοφάνους δεν μπορούσε να δεχτεί το σχόλιο της Ελενίτσας ότι οι δυο τους αγαπιούνται. "Που είδες ότι αγαπιόμαστε;" της απάντησε "o Θεοφάνους έχει ημερέψει φέτος γιατί άλλαξε φαρμακευτική αγωγή. Δεν αστειεύομαι, ο ίδιος το είπε!", δήλωσε ο Μουρατίδης και έμεινα με το στόμα ανοιχτό.


Χμμμ....Πολλά τα ερωτήματα που γεννιούνται με αυτή τη δήλωση. Μήπως ο άνθρωπος έχει υψηλή πίεση και έπαιρνε αγωγή; Μήπως έπαιρνε φάρμακα για να δυναμώσει η τρίχα και έτσι κατάφερε να αφήσει τη φράντζα ή μήπως τελικά έχει κάποιο σοβαρό ψυχολογικό θεματάκι; Από ότι όλα δείχνουν ο Μουρατίδης πήρε την κουρτίνα τρία!

"Ο Θεοφάνους αυτοματιάζεται. Άσε που δεν ξεκινάει γύρισμα αν δεν δει πρώτα τη μούρη του στο μόνιτορ" δηλώνει ακάθεκτος ο Μουρατίδης. Και συνέχισε σαν να έχει καταπιεί αλκαλική μπαταρία: "για τον Θεοφάνους το τραγούδι είναι χρήμα, για μένα είναι τέχνη".


Πολλά και εδώ τα ερωτήματα που προκύπτουν από μόλις δύο γραμμές δηλώσεων με σκοπό να βασανίσουν το μικρό μου μυαλουδάκι. Δηλαδή ο Θεοφάνους όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη λέει: "Φτου σου αγόρι μου! Είσαι κούκλος", για να καταλάβω; Διότι αν συμβαίνει αυτό τότε δε μου φαίνεται καθόλου περίεργο που μπορεί να κοιτάει συνέχεια τη μούρη του στο μόνιτορ. Και τελικά γιατί δεν του φέρνουν ένα καθρέφτη να κοιτάζεται συνέχεια να τελειώνει η δουλειά;


Υ.Γ. Είδες ότι δεν έθιξα το σχολιάκι ότι για τον έναν το τραγούδι είναι χρήμα και για τον άλλο τέχνη για να μην αλλάξω επίπεδο μονομιάς!

Ελένη Αναστασάκη