Μουρατίδης: "Είναι πολύ χάλια το δίδυμο του ΑΝΤ1"

05.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τη στιγμή που οι περισσότεροι - από τηλεθεατές, κριτικούς τηλεόρασης, πρωινές/μεσημεριανές εκπομπές - δείχνουν μία συμπάθεια προς το δίδυμο του ΑΝΤ1, Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τη στιγμή που οι περισσότεροι - από τηλεθεατές, κριτικούς τηλεόρασης, πρωινές/μεσημεριανές εκπομπές - δείχνουν μία συμπάθεια προς το δίδυμο του ΑΝΤ1, Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος, έρχεται ο Νίκος Μουρατίδης να κάνει τη διαφορά. Ο κριτής του X Factor δηλώνει: "Οι δυο τους μου φαίνονται πολύ χάλια" και κρύος ιδρώτας με λούζει για τον αντίκτυπο που θα έχει στη μεγάλη οικογένεια του ΑΝΤ1 η δήλωση αυτή ενός μέλους της προς άλλα μέλη.

Και να ήταν μόνο αυτό; Να μην αρέσουν δηλαδή, απλά στον δύσκολο Μουρατίδη οι ΚαραμεροΧαριτάτοι; Με τις δηλώσεις του αφήνει να εννοηθεί ότι του αρέσει η Ελένη Μενεγάκη - ναι είναι φίλοι, ποτέ δεν το αρνήθηκε - λέγοντας: "Τι σας νοιάζει εσάς τι θα κάνει η Μενεγάκη"; Σιγά μη μας νοιάζει. Τίποτε δε μας νοιάζει αγαπητέ Μουρατίδη, αλλά να πει ότι δεν αντέχει άλλο την "μπουρδολογία και το χαβαλέ του διδύμου"; Ούι. Άραγε άκουσαν τις δηλώσεις του πολλοί εκεί στο Μαρούσι; Τι να πω. Βγαίνει το ένα μέλος της μεγάλης οικογένειας και τα χώνει στο άλλο και η μεγάλη οικογένεια του Αμαρουσίου, μού θυμίζει τη μεγάλη οικογένεια της Ρηγίλλης! Κάνω και το πολιτικό μου σχόλιο, ελέω επικαιρότητας.

Όμως, οι δηλώσεις του Μουρατίδη (τις έκανε στην εκπομπή της Βάσιας Λόη) δε σταματούν εδώ για το δίδυμο και οι κακίες πάνε κι έρχονται. Πρόσεξε τι είπε για Σπύρο Χαριτάτο (μού έχουν κάτσει τα μπράτσα του η αλήθεια. Δεν μπορώ να τα βγάλω από το μυαλό μου). "Όταν γνώρισα τον Χαριτάτο το 1992 στο Αίγιο ήταν dj και είχε άλλο επίθετο". Ήξερα ότι είχε κάνει και οικοδόμος, αλλά και dj; Όλες τις δουλειές αυτό το παιδί. Αλλά με άλλο επίθετο; Χμ. Αυτό δεν το ξέραμε (ούτε και οι μεσημεριανές), αλλά ευτυχώς που υπάρχει ο Μουρατίδης και μας αποκαλύπτει μερικά... tip για δάφορα πρόσωπα. Τι είπες; Προβλέπεται νεά κόντρα; Κακό που θα κάνει στο δίδυμο. Θα έχουν και θέμα να ασχοληθούν.