Νευράκια τσανταλάκια η Μενεγάκη!

02.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το παραδέχομαι. Αγαπώ Ελένη Μενεγάκη, γι αυτό και προσπαθώ να βλέπω τη δική της εκπομπή, μπας και ανεβάσω λίγο τα νούμερα της. Να την στηρίξω βρε αδελφέ στον αγώνα της εναντίον των ΚαραμεροΧαριτάτων
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το παραδέχομαι. Αγαπώ Ελένη Μενεγάκη, γι αυτό και προσπαθώ να βλέπω τη δική της εκπομπή, μπας και ανεβάσω λίγο τα νούμερα της. Να την στηρίξω βρε αδελφέ στον αγώνα της εναντίον των ΚαραμεροΧαριτάτων. Αλλά, φευ. Όσο κι αν αγαπώ Ελένη, πλέον δεν μπορώ να την παρακολουθήσω ούτε για πέντε λεπτά.

Βλέπεις, είμαι χαρωπό ατομάκι και το πρωί θέλω να βλέπω κάτι ευχάριστο, χαρούμενο, να μου πάει καλά η μέρα. Και δυστυχώς, η Ελένη πλέον δεν μου προσφέρει όλα τα παραπάνω. Θες το γεγονός ότι οι Καραμεροχαριτάτοι έχουν περάσει στην πρώτη θέση; Θες ότι βλέπει πλατούλα διδύμου μέχρι και 8 μονάδες μακριά; Θες ότι φέτος βάλθηκαν όλοι να γράφουν εναντίον της; Η Μενεγάκη έχει νευράκια τσανταλάκια και ο τηλεθεατής θα πρέπει να είναι χαζός για να μην το καταλάβει.

Εξάλλου, τόσα χρόνια την έχουμε μάθει απέξω και ανακατωτά και ξέρουμε ποια μέρα η «Βασίλισσα» έχει τα νευράκια της. Και όλη η πρώτη εβδομάδα είναι μες στα νεύρα και την ξινίλα. Βρε με το ζόρι να σκάσει λίγο το χειλάκι της. Πού εκείνα τα σπρωξίματα, πού οι αφελείς ερωτήσεις της που λυνόταν στα γέλια πρώτα η ίδια και μετά οι υπόλοιποι. Αλλά μπορώ να καταλάβω τα νεύρα της Ελένης. Δεν είναι λίγο να διαβάζεις πρωινιάτικα πρωτοσέλιδα του τύπου: «Βασίλισσα χωρίς στέμμα», «Η αποκαθήλωση της Βασίλισσας» και άλλα τέτοια. Ή το χειρότερο; Τα περιοδικά, που όλο το καλοκαίρι σε είχαν πρωτοσέλιδο με το μαγιό, τώρα που έχεις δώσει σοβαρή (και ντυμένη) συνέντευξη να μην έχουν έστω ένα χτύπημα στο εξώφυλλο. Και να παίζουν τη συνέντευξη κάπου μέσα.

Ακόμη, δεν ξέρουμε αν και την Παρασκευή το δίδυμο του ΑΝΤ1 ήταν πάλι μπροστά. Είναι, όμως, το πιο πιθανό. Αφού δεν άντεξα εγώ που αγαπώ Μενεγάκη να την δω παραπάνω από ένα τέταρτο, γιατί να αντέξουν παραπάνω οι υπόλοιποι που δε σκίζουν και τα ρούχα τους για την «βασίλισσα». Άσε, που θα πέρασαν καλύτερα στους ανταγωνιστές, οι οποίοι καλύπτουν πλέον όλα τα γούστα. Από αυτούς που τους νοιάζει το χοντρό κουτσομπολιό (βλέπε θέμα Ναταλία Λιονάκη) και αυτούς που θέλουν να μάθουν για τις εκλογές της Κυριακής. Άσχετο: ο Χαριτάτος γιατί έχτισε τέτοιες πλάτες; Για να σηκώσει το βάρος του πρωινού;