Πρώην συνεργάτιδα της Μενεγάκη κατηγορεί την "Βασίλισσα"!

06.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Δεν έφθαναν της Ελένης (Μενεγάκη) τα προβλήματα που της έχουν δημιουργήσει οι ΚαραμεροΧαριτάτοι, δεν της έφθαναν τα μονοψήφια (για πρώτη φορά στην καριέρα της) νούμερα που έκανε την περασμένη Παρασκευή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν έφθαναν της Ελένης (Μενεγάκη) τα προβλήματα που της έχουν δημιουργήσει οι ΚαραμεροΧαριτάτοι, δεν της έφθαναν τα μονοψήφια (για πρώτη φορά στην καριέρα της) νούμερα που έκανε την περασμένη Παρασκευή ο «καφές» της. Δεν την έφθαναν οι σκληρές κριτικές που δέχεται από τους κριτικούς τηλεόρασης, έρχονται τώρα πρώην συνεργάτες της και αποκαλύπτουν τα χειρότερα για την «βασίλισσα». Λένε τόσο φοβερά και τρομερά πράγματα για εκείνη, που θα αρχίσουν αν αναρωτιούνται οι τηλεθεατές, αν η «Βασίλισσα» είναι τελικά μία σκληρή «μονάρχισσα».

Η Ελένη Φωτοπούλου, η συνεργάτιδα της Μενεγάκη που έφυγε από την εκπομπή, επειδή θα πήγαινε στο Άμπου Ντάμπι στον πατέρα της (αλλά κατέληξε σε φαρμακείο της Καλλιθέας) άνοιξε το στόμα της στην Ελεονώρα Μελέτη (που άλλου θα πήγαινε κάποιος για το «θάψιμο» της Ελένης;) και τα όσα είπε για την πρώην εργοδότρια της μόνο κολακευτικά δεν ήταν. Για την ακρίβεια, όσο άκουγα την Φωτοπούλου να αποκαλύπτει ότι μία μέρα είχε ζητήσει δίωρη άδεια για λόγους υγείας κι επιστρέφοντας την εκπομπή αντιμετώπισε την οργή της Μενεγάκη, τόσο ευχαριστούσα τον Θεό που ποτέ δεν βρέθηκα στη δούλεψη αυτού του ξανθού τύραννου.

Γενικά, η Φωτοπούλου είπε σκληρά πράγματα για την Μενεγάκη, καταρρίπτοντας σε πολλά σημεία το μύθο της γλυκιάς Ελένης. Θέλεις τη γνώμη μου; Σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα της Φωτοπούλου. Αλλά excuse me, η περίπτωση της μου θυμίζει την παροιμία... «πέρυσι ψόφησε, φέτος μας βρώμησε». Αν ο λόγος που έφυγε από τον «Καφέ» ήταν η κακή συμπεριφορά της παρουσιάστριας, γιατί δεν το έλεγε με την αποχώρηση της; Ή αν είχε τόσα παράπονα για την Μενεγάκη, γιατί δεν τα αποκάλυπτε πέρυσι; Αλλά το κάνει φέτος, που όλοι έχουν βρει την ευκαιρία και την χτυπάνε. Δε νομίζω να είναι τόσο κομψό μετά από δύο χρόνια να θυμάσαι άσχημες στιγμές που είχες περάσει σε μία δουλειά. Το κάνεις τότε και είναι μεγαλύτερη μαγκιά μάλιστα, αφού εκείνη την περίοδο δεν περνούσε από κανενός το μυαλό ότι θα υπάρξει άνθρωπος να πει άσχημη κουβέντα για την «Βασίλισσα». Άσε, που η Μελέτη θα ήταν εκεί και θα έδινε βήμα στην Φωτοπούλου.