Τι τρέχει με Κοκκίνου - Σόμμερ;

23.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ήταν ψέμα, ήταν ψέμα πως δεν ζω χωρίς εσένα». Κοίταξε, μέχρι πρόσφατα αυτό πίστευα κι εγώ, πως...ήταν ψέμα, ήταν ψεμα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ήταν ψέμα, ήταν ψέμα πως δεν ζω χωρίς εσένα». Κοίταξε, μέχρι πρόσφατα αυτό πίστευα κι εγώ, πως...ήταν ψέμα, ήταν ψεμα, η Έλλη Κοκκίνου δεν ζει χωρίς τον αγαπημένο της, Παναγιώτη Βασιλειάδη. Οι τελευταίες, όμως, φήμες που κυκλοφορούν μου έχουν δημιουργήσει μεγάλη σύγχυση, διότι σύμφωνα με αυτές εδώ έχουμε να κάνουμε με το....μωρό μου σόρι, μα έχω βρει καλύτερο αγόρι!

Ακούγεται και λέγεται, λοιπόν, πως η Έλλη περνάει σοβαρή κρίση στη σχέση της με τον γνωστό επιχειρηματία κι εκεί που όλοι περίμεναν πως το ζευγάρι θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας, μιας και βγήκε το διαζύγιο αυτού, εκείνοι δεν αποκλείεται ακόμη και να οδηγηθούν στον χωρισμό. Γίνονται αυτά τα πράγματα; Τόσα χρόνια το καημένο το χε «αρραβωνιασμένο» (μέχρι δηλαδή να βγει το διαζύγιό του) και τώρα τέλος; Μάλλον, γίνονται, αλλά το μπέρδεμα είναι αλλού.

Κάποιοι υποστηρίζουν πως κάτι το πονηρό τρέχει ανάμεσα στην Κοκκίνου και τον Κώστα Σόμμερ και το στηρίζουν αυτό σε...ντοκουμέντα! Οι δυο τους, που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Κόκκινου Δωματίου» βρέθηκαν με παρέα πριν λίγες μέρες στο πάρτι που έκανε η ΕΡΤ, στον Βοτανικό. Εκεί, η Κοκκίνου καθόταν για περισσότερη από μισή ώρα στα πόδια του Σόμμερ, ενώ δεν είχε πρόβλημα να φωτογραφηθούν μαζί όταν οι φωτογράφοι έπεσαν πάνω τους για ένα πλάνο. Θα μου πεις, αν ήταν πονηρό δεν θα κάθονταν έτσι. Σωστό. Όμως, θαμώνες του μαγαζιού, που δεν πήραν τα μάτια τους από το τραπέζι όλο το βράδυ, «εντόπισαν» κινήσεις περίεργες. Πάντως, η Κοκκίνου τον τελευταίο καιρό δεν έχει εμφανισθεί κάπου με τον αγαπημένο της, ενισχύοντας έτσι τις φήμες πως η σχέση τους περνάει κρίση!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]