Χωρίζουν οι Μπέκαμ;

22.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όταν έχουμε νέα από το ζεύγος Ντέβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ ξέρουμε ότι θα πρόκειται ή για ένα ακόμη κέρατο αυτού ή για φήμες χωρισμού.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όταν έχουμε νέα από το ζεύγος Ντέβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ ξέρουμε ότι θα πρόκειται ή για ένα ακόμη κέρατο αυτού ή για φήμες χωρισμού. Αυτή τη φορά ισχύει το δεύτερο. Κυκλοφορούν, δηλαδή, τον τελευταίο καιρό έντονες φήμες πως το ζευγάρι είναι πολύ κοντά στο διαζύγιο. Κάποια συγκεκριμένη κι επίσημη αιτία δεν παίζει, αλλά (καλά να έχει ο Θεός τον Ντέιβιντ) σε όλα τα χρόνια του έγγαμου βίου του έδωσε πολλές αιτίες.

Αυτό, πάντως, που κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι πράγματι οι Μπέκαμ βρίσκονται στα χωρίσματα είναι το γεγονός ότι ούτε ο ένας μα ούτε ο άλλος διαψεύδουν την είδηση. Συγκεκριμένα, ενώ είχαν υποβάλλει μήνυση σε εφημερίδα που έγραφε ότι παίρνουν διαζύγιο, ξαφνικά την απέσυραν, χωρίς να δώσουν περαιτέρω εξηγήσεις. Επίσης, λέγεται πως η Βικτόρια έχει απευθυνθεί σε κορυφαίους νομικούς, τους οποίους συμβουλεύεται πάνω στα οικονομικά θέματα που προκύπτουν με το διαζύγιο.

Ναι, μεν, η γυναίκα έχει το κομπόδεμά της από την καριέρα της ως "Spice girl» και από κάτι «αρπαχτές» που έκανε ως σύζυγος Μπέκαμ, όμως αυτό δεν είναι αρκετό για να συνεχίζει να ζει με το ίδιο ακριβό Life style, που έχει μάθει στα χρόνια του έγγαμου βίου. Αν ισχύουν οι φήμες, οι εξελίξεις αναμένονται «καυτές».