Παντρεύονται Ρέμος - Μακρυπούλια;

22.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτή τη στιγμή που σου γράφω, μαδάω μία μαργαρίτα μήπως και πάρω μια απάντηση. «Θα παντρευτούν Ρέμος - Μακρυπούλια";
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτή τη στιγμή που σου γράφω, μαδάω μία μαργαρίτα μήπως και πάρω μια απάντηση. «Θα παντρευτούν Ρέμος - Μακρυπούλια. Δεν είναι μαζί Ρέμος - Μακρυπούλια». Μπερδεύτηκες ε; Εγώ να δεις μπέρδεμα. Έως και το φυτό μπερδεύτηκε και μου βγάζει άλλα αντί άλλων. Αλλά να πάρω τα πράγματα από την αρχή. Δημοσίευμα περιοδικού θέλει το πρώην ζευγάρι, όχι μόνο να τα έχει ξαναβρεί, αλλά να ετοιμάζεται κιόλας για γάμο. Συγκεκριμένα, λένε να παντρευτούν τον Σεπτέμβριο, που δεν έχουν πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά και θα έχουν προλάβει να κάνουν τα απαραίτητα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ζέτα έχει μετακομίσει στο σπίτι του Αντώνη, απλά δεν θέλουν να ανακοινώσουν ακόμη επίσημα την επανασύνδεσή τους. Όλα ωραία κι ευτυχισμένα ακούγονται και από καρδίας....βίον ανθόσπαρτον στο ζεύγος!. Έλα, όμως, που μία δήλωση της Μακρυπούλια σε τελευταία της συνέντευξη, μπερδεύει τα πράγματα και δεν ξέρουμε πια τι να πιστέψουμε.

«Δεν είμαι ερωτευμένη» δηλώνει η Ζέτα και το λέει και το πιστεύει. Ωστόσο, αφήνει ανοιχτή την πόρτα της καρδιάς της, μπας κι έρθει ο έρωτας να της χτυπήσει. Και σε ρωτώ εγώ. Τι συμβαίνει τελικά; Καταρχήν, τα ξαναβρήκαν Ρέμος - Μακρυπούλια; Κι αν ναι, παντρεύονται; Κι αν όχι, πως τον θέλει η Ζέτα τον άνδρα; Γιατί έχω έναν ελεύθερο ξάδελφο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]