Από την Μάρω στην...Μαρία, ο Καραφώτης!

21.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Είχα κάποτε μια αγάπη θάλασσα πλατιά. Αεράκι δίχως ψύχρα, φεγγαράκι μες στην νύχτα. Λα λα λα».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Είχα κάποτε μια αγάπη θάλασσα πλατιά. Αεράκι δίχως ψύχρα, φεγγαράκι μες στην νύχτα. Λα λα λα». Αυτά τα ωραία και τα γλυκά παλιά συνέβαιναν για τον Κώστα Καραφώτη, επί εποχής Μάρως Λύτρα συγκεκριμένα, διότι πια ο εν λόγω, όπως φαίνεται, έχει βρει άλλη αγάπη....κρητικιά! Σύμφωνα, με τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία, ο Καραφώτης έχει «κεραυνοβοληθεί» ερωτικά από την πρωταγωνίστρια της σειράς, «Της αγάπης μαχαιριά», Φαίη Ζαφειράκη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα γύρισμα (ο Κώστας τραγουδάει στους τίτλους της σειράς) και το φλερτ, ως φαίνεται, έπαιξε αμέσως και από τις δύο πλευρές. Ξέρω τι θα πεις. Πως πας από την Μάρω στην...Μαρία (δε λέω ωραία η Ζαφειράκη, αλλά δεν είναι και Λύτρα!); έλα μου ντε. Ήδη, έχουν βγει κάποια ραντεβουδάκια, αλλά προσέχουν πολύ να μην τους πάρει κάνα μάτι, διότι ο Καραφώτης κυρίως, δεν θέλει και πολύ δημοσιότητα.

Είναι βλέπεις και η Μάρω στη μέση, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή είχε δηλώσει πως με τον Κώστα δεν είναι μαζί, αλλά ούτε κι έχουν χωρίσει. Περνούν μία περίεργη φάση που προσπαθούν να δουν τι θα κάνουν. Αν ισχύουν οι φήμες αυτές, πολύ φοβάμαι Μάρω μου, πως ο Κωστάκης έχει κιόλας βρει τι θα κάνει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]