Μυστικός γάμος για Δήμητρα Ματσούκα;

21.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άσε με κι έχω κάτι νεύρα. Μα τι νεύρα. Πως και πως περίμενα τη μέρα που θα έβλεπα τη Δήμητρα Ματσούκα ντυμένη νυφούλα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άσε με κι έχω κάτι νεύρα. Μα τι νεύρα. Πως και πως περίμενα τη μέρα που θα έβλεπα τη Δήμητρα Ματσούκα ντυμένη νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της, Αχιλλέα Βιγγόπουλου και τώρα μαθαίνω ότι αυτή παντρεύτηκε κρυφά, στην Ιταλία. Βέβαια, δεν είναι σιγουράκι ότι έγινε γάμος, το διάβασα σε εβδομαδιαίο περιοδικό κίτρινου τύπου και στο μεταφέρω με βαριά τη καρδία.

Το ζευγάρι, λοιπόν, σύμφωνα με το δημοσίευμα παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, στο Μιλάνο, όπου συνδύασαν κιόλας το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Όπου «ωφέλιμο» η ένωση τους εις σάρκα μία και «τερπνόν» κάτι μοντελάκια που αγόρασε η Δήμητρα από το Μιλάνο. Στο μυστήριο παραβρέθηκαν λίγοι δικοί τους άνθρωποι, ως μάρτυρες, ενώ το ζευγάρι δεν θέλει με τίποτε να διαρρεύσουν τα νέα.

Τέτοια μυστικοπάθεια πια; Ούτε που την καταλαβαίνω. Δεν ήθελαν παπαράτσι και γενικά φασαρία με το γάμο τους, Ματσούκα είναι αυτή, γι αυτό κι έφυγαν για Ιταλία. Κατανοητό, αλλά τώρα ποίος ο λόγος που το κρατάνε κρυφό; Αντί να έρθουν και να πουν «σας τη φέραμεεεε, παντρευτήκαμεεεε» και να ανοίξουν τις πόρτες του σπιτιού τους, να κάνουν μία δεξίωση να φάμε και να πιούμε, εις υγεία του...βίου ανθόσπαρτου τους, αυτοί «σφυρίζουν» αδιάφορα. Κρίμα και είχα μεγάλη όρεξη για χαβιάρι!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]