Το ατύχημα του Γεωργούλη!

20.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού», όμως αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του...γκαζιάρη Αλέξη Γεωργούλη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού», όμως αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του...γκαζιάρη Αλέξη Γεωργούλη. Ο γνωστός ηθοποιός την Παρασκευή το βράδυ είχε ατύχημα με την μηχανή του και μεταφέρθηκε στο «Υγεία». Ο ίδιος, αυτή τη φορά, τη... σκαπούλαρε με σπάσιμο της μύτης του, όμως, ο Πολωνός που ενεπλάκη στο ατύχημα, νοσηλεύεται στην εντατική του «Ευαγγελισμού».

Ο Γεωργούλης έχει υποστεί ισχυρό σοκ και όπως λένε δικοί του άνθρωποι, όταν τον πήγαν στο μηχάνημα για αξονική τομογραφία ξέσπασε σε λυγμούς. Θυμήθηκε, βλέπεις, το ατύχημα που είχε το 2001, που λίγο έλειψε τότε να του στοιχίσει τη ζωή. Αυτή τη φορά, βέβαια, δεν είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα, ενώ και ο Αλέξης δεν έτρεχε πολύ με την μηχανή του. Πάντως, ο ηθοποιός δε λέει να ξεπεράσει το σοκ. Οι γιατροί του έχουν συστήσει αφωνία, ενώ ακόμη δεν μπορεί να αναπνεύσει από τη μύτη, λόγω του σπασίματος.

Στο πλευρό του Αλέξη βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς του, ενώ από κοντά του δεν έχει φύγει λεπτό η πρώην αγαπημένη του και συν-σεναριογράφος στο σήριαλ «Κινούμενη Άμμος», Σόνια Μηλιώνη. Το, δε, φοβερό είναι τα μιλιούνια από κοριτσάκια που έχουν μαζευτεί έξω από το νοσοκομείο και περιμένουν πως και πως νέα για την εξέλιξη της υγείας του. Ούτε ο Ρουβάς να ήταν ο Γεωργούλης.