Ο έρωτας "χτύπησε" Μάρω - Χρήστου;

24.03.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δυναμικά μπήκε η Άνοιξη φέτος και με το «καλημέρα» φρόντισε να κεραυνοβολήσει ερωτικά αρκετούς εκπρόσωπους της show biz.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δυναμικά μπήκε η Άνοιξη φέτος και με το «καλημέρα» φρόντισε να κεραυνοβολήσει ερωτικά αρκετούς εκπρόσωπους της show biz. Δύο από αυτούς είναι η Μάρω Λύτρα και ο Γιώργος Χρήστου, οι οποίοι ως φαίνεται είναι στο ξεκίνημα μίας σχέσης. Μετά από τρία χρόνια φιλίας οι δύο πρώην απόφοιτοι του Fame Story μάλλον είπαν να το πάρουν αλλιώς. Λίγο η Άνοιξη, λίγο που ανθίζουν τα φυτά και η γη βγάζει χορτάρι, κάμποσο που ο Γιώργος είναι ωραίο παιδί και η Μάρω ωραία γυναίκα, ακόμα πιο πολύ που ο Καραφώτης βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Φαίης Ζαφειράκου (τι να πεις επ’ αυτού για τα γούστα του αλλουνού) το γλυκό έρχεται και δένει.

Λύτρα και Χρήστου τον τελευταίο καιρό επιδίδονται σε δημόσιες εμφανίσεις, πηγαίνοντας παντού μαζί. Μερικές φορές είναι αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους, όπου εκείνη κάθεται στα γόνατά του ( τελικά η στάση: κάθομαι στα γόνατα του άλλου είναι πολύ must τελευταία) κι άλλες πάλι, απλά κάθονται δίπλα δίπλα ψιθυρίζοντας ο ένας στο αυτί του άλλου. Στο πάρτι του Θέμη Γεωργαντά, ας πούμε πριν λίγο καιρό όλο το βράδυ κάθονταν μαζί στον καναπέ μιλώντας στο ψιθυριστό.

Αλλά που να μου πάει το μυαλό, πως μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο; Βλέπεις, είναι φίλοι. Αυτή, αυτός και ο...Καραφώτης. Πάντως, η Μάρω και ο Γιώργος, μαζί με την Καλομοίρα και τον Γιώργο Λιανό βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στην Κύπρο για συναυλίες.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]