"Η επιμένουσα...Καρβελικά"!

01.02.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Θα χτυπήσει η Αννούλα πρωτιά στην Γιουροβίζιον ή θα έχει να γελάει για ένα χρόνο η Δέσποινα Βανδή»;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Θα χτυπήσει η Αννούλα πρωτιά στην Γιουροβίζιον ή θα έχει να γελάει για ένα χρόνο η Δέσποινα Βανδή»; Δε σου κρύβω πως το έχω μεγάλο άγχος και απάντηση στο βασανιστικό μου ερώτημα θα έδινε μόνο μία μελλοντολόγος επιπέδου τουλάχιστον Μαρίας Παπαπέτρου. Εδώ Παπαπέτρος εκεί Παπαπέτρος, εμφανίσθηκε τελικά το «κληρονομικό χάρισμα» στης Λαμπίρη, αλλά με μπέρδεψε περισσότερο με τις προβλέψεις της. «Η Βίσση δεν θα βγει πρώτη. Μπορεί όμως και να πάρει την πρώτη θέση. Τίποτα δεν αποκλείεται». Μμμ, ευχαριστούμε κυρία Παπαπέτρος μας αλλά τέτοιες προβλέψεις της κάνω κι εγώ.

Σάμπως μας είπε ποιος θα είναι ο δημιουργός του τραγουδιού; Άλλο μεγάλο άγχος. Θα είναι ο Νίκος Καρβέλας, ένας από τους μεγαλύτερους συνθέτες του κόσμου (μη γελάς, η Βίσση το είπε αυτό με το μάτι μισάνοιχτο και πρησμένο από το πρωινό ξύπνημα); Ή κάποιος άλλος; Ιδού η απορία. Πάντως, η φετινή μας εκπρόσωπος στην επίσημη παρουσίαση που της έκανε η ΕΡΤ, σε κεντρικό ξενοδοχείο, επέμενε...Καρβελικά όσον αφορά τον συνθέτη του τραγουδιού. Βέβαια, η Αννούλα δεν ήταν «Καρβέλα θέλω, τώρα τον θέλω», αλλά άφησε να εννοηθεί πως η ίδια επιθυμεί να της γράψει το τραγούδι ο μέντοράς της και παρακινητής της για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό.

«Ο Νίκος ήταν αυτός που με παρακίνησε να δεχθώ την πρόταση για την Γιουροβίζιον» είπε η αοιδός και ναι το δάκρυ μου έτρεξε κορόμηλο από τη συγκίνηση. Σνιφ σνιφ. Σε ευχαριστούμε Νίκο για το καλό που έκανες στη χώρα. Τώρα, οι υπόλοιποι συνθέτες του τόπου δεν πρέπει να απογοητεύονται. Μπορούν να στείλουν τα τραγούδια τους (αρκεί αυτά να είναι σε ρυθμούς ντίσκο, αφού η Βίσση επιθυμεί να κάνει φαντασμαγορικό show και μόνο ένα μπιτάτο τραγούδι μπορεί να το υποστηρίξει) κι αν είναι καλύτερα από του Καρβέλα θα περάσουν. Τι κι αν η Βίσση είπε πως εύχεται ο Νίκος να έχει έμπνευση και να γράψει το τέλειο τραγούδι; Στην επιλογή (η τελική ανήκει σε αυτήν) θα είναι αντικειμενική, διότι πάνω απ όλα την ενδιαφέρει η καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση. Είπαμε, μην επιτρέψουμε στην Βανδή να έχει να γελάει για ένα χρόνο!!!!!!!!!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]