"Η αρπαγή της ωραίας Σοφίας"!

31.01.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο Τρωικός ο πόλεμος είχε αφορμή την Ελένη, ο Καντζικός θα έχει την Σοφία. Ως σύγχρονη...ωραία Ελένη, η Σοφία Αλιμπέρτη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο Τρωικός ο πόλεμος είχε αφορμή την Ελένη, ο Καντζικός θα έχει την Σοφία. Ως σύγχρονη...ωραία Ελένη, η Σοφία Αλιμπέρτη (που άμα της το έλεγες ενάμιση χρόνο πριν, ούτε που θα το πίστευε) έχει γίνει το μήλον της έριδος ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και τον Alpha. Αν και για να είμαι πιο δίκαιη, ο Κυριακού (πατήρ ή υιός, θα σε γελάσω) ωσάν άλλος Πάρης προσπαθεί να κλέψει το Σοφάκι μέσα από τα χέρια του «Μενέλαου» Κοντομηνά. Μέχρι στιγμής, ο τελευταίος δεν έχει απαντήσει, αλλά μάλλον δεν είναι διατεθειμένος να επιτρέψει στο κανάλι του Μαρουσίου να του τη βγει και πάλι. Όπως με το «Έχεις γράμμα» καλή ώρα.

Αν θα προσπαθήσει να κρατήσει με νύχια και με δόντια το Σοφάκι, είναι κομμάτι αμφίβολο. Κι αυτό διότι ήδη ακούγεται πως αυτό (το Σοφάκι δηλαδή) από το πολύ το πες πες των αντιπάλων, έχει αρχίσει να αλληθωρίζει. Που σημαίνει, ότι σκέφτεται σοβαρά την πρόταση που της έχει γίνει. Εδώ, που τα λέμε η Αλιμπέρτη δεν πράττει και τόσο άσχημα. Ναι μεν δεν είναι και ο, τι πιο επαγγελματικό να σκέφτεσαι να αφήσεις σύξυλο το κανάλι που σε στήριξε, σου έδωσε εκπομπή και σε καθιέρωσε, για το κανάλι που σε είχε και δε σε πίστεψε, μεσούσης της τηλεοπτικής περιόδου, τη στιγμή μάλιστα που ο ανταγωνισμός απέναντι είναι μεγάλος (και δεν έχουν και τα Στρουμφάκια καβάτζα στον Alpha να τα ρίξουν στη μάχη), αλλά τι να κάνει η μάνα; Είναι πολλά τα λεφτά, σχεδόν τα τριπλάσια απ΄ αυτά που παίρνει σήμερα.

Άσε που οι προοπτικές είναι μία πρόκληση για την καριέρα της. Καταρχήν, αν μετακινηθεί στον ΑΝΤ1, φέτος θα παρουσιάσει το Fame Story 4 (καλό γιοφύρι της Άρτας κι αυτό. Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν), ενώ από του χρόνου έχει σίγουρο το πρωινό του Σαββατοκύριακού (όπως αποδείχθηκε ο Πουνέντης και η Κάρτσωνα δε φτουράνε μία μπροστά της), χωρίς να αποκλείεται να της δώσουν ακόμη και το καθημερινό πρωινάδικο. Που είναι και το απωθημένο της. Πάντως, στον Alpha, όσο η Αλιμπέρτη ούτε διαψεύδει μα ούτε κι επιβεβαιώνει, έχουν κιόλας αρχίσει να ψάχνουν τις εναλλακτικές.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]