Τα γενέθλια της Αθηνάς Ωνάση!

30.01.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Να ζήσεις Αθηνούλα και χρόνια πολλά, μεγάλη να γίνεις με κέρδη πολλά». Γενέθλια είχε την Κυριακή η Αθηνά Ωνάση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Να ζήσεις Αθηνούλα και χρόνια πολλά, μεγάλη να γίνεις με κέρδη πολλά». Γενέθλια είχε την Κυριακή η Αθηνά Ωνάση Ρουσέλ ντε Μιράντα, η οποία συμπλήρωσε τα 21 της χρόνια. Μεγάλη μέρα από όπου κι αν την πιάσεις. Από αισθηματικά να την πιάσεις; Πιο μελό δεν γίνεται. Η Αθηνά γιόρτασε φέτος τα γενέθλια της ως κυρία Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτα. Επαγγελματικά να το πιάσεις; Η «χρυσή» κληρονόμος γίνεται πλέον 100%....επαγγελματίας εισοδηματίας, αφού αναλαμβάνει τη διαχείριση της περιουσία της. Αλλά αυτό το θέμα το αφήνω. Θα μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες καθότι προβλέπονται «καυτές» εξελίξεις.

Από κουτσομπολιό να το πιάσεις; Μες στο κους κους ήταν η μέρα. Ούτε από μακριά δεν φάνηκε ο Τιερί και η υπόλοιπη φαμίλια των Ρουσέλ στα γενέθλια της Αθηνάς, η οποία - όπως λένε πρόσωπα του περιβάλλοντός της - δε φάνηκε να έσκασε και πολύ. Εδώ δεν πήγαν σε κοτζάμ γάμο, σε ένα δείπνο γενεθλίων θα πήγαιναν; Αυτό μάλλον σκέφτηκε η νεαρά και κράτησε το μαύρο δάκρυ για άλλες πιο στενάχωρες στιγμές. Πάντως, την Κυριακή η Αθηνά πέρασε φίνα έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της.

Το ζευγάρι εδώ και λίγες εβδομάδες βρίσκεται στο Βέλγιο, όπου και κάνουν προπονήσεις στην ιππασία. Σύμφωνα με πληροφορίες, μένουν σε μία αγροικία και όχι στο σπίτι που διαθέτει η Ωνάση, την οποία μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακαλύψει οι παπαράτσι. Αυτό, άλλωστε επιθυμεί και η Αθηνά, της οποίας καθόλου δεν αρέσει που τρέχουν ξοπίσω της οι τύποι με τις κάμερες. Στα των γενεθλίων ( για να μην ξεχνιόμαστε), το ζευγάρι πέρασε μόνο του τη βραδιά με ένα ρομαντικό δείπνο σε ακριβό εστιατόριο. Το δώρο του Αλβάρο, όπως λένε ήταν ένα δαχτυλίδι, ενώ της επιφυλάσσει και μία άλλη έκπληξη. Γαλαντόμος ο Βραζιλιάνος, δεν το συζητώ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]