Τι κρύβει η μπούργκα;

27.01.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι κρύβεται κάτω από την μπούργκα στη διπλανή φωτογραφία; Μία αραβίδα (όπως θα έλεγε και η Δημητρίου)
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Τι κρύβεται κάτω από την μπούργκα στη διπλανή φωτογραφία; Μία αραβίδα (όπως θα έλεγε και η Δημητρίου) ή ένας...εισαγόμενος Άραβας;» Εδώ σε θέλω κάβουρα που περπατάς ανάποδα. Λοιπόν, κάτω από την μπούργκα κρύβεται ο Μάικλ Τζάκσον και από το χέρι κρατά το μικρότερο Τζακσονάκι, στο οποίο δεν έχει φορέσει μπούργκα, αλλά μαύρο φερετζέ. Κι αφού σου έλυσα το κουίζ να σε ενημερώσω για τη νέα ζωή του πάλαι ποτέ «Βασιλιά της Ποπ» στο Μπαχρέιν.

Ο Τζάκσον μετά το τέλος της πολύκροτης δίκης και την αθώωση του αποφάσισε να εγκαταλείψει τις ΗΠΑ και να μετακομίσει στο Μπαχρέιν. Μαζί του πήρε μόνο τα τρία του παιδιά και τίποτε άλλο. Ούτε καν μία αλλαξιά ρούχα, γι αυτό και κυκλοφορεί με το εν λόγω παραδοσιακό ένδυμα. Που σημειωτέων είναι γυναικείο. Λεπτομέρεια θα μου πεις. Αν και αυτή η λεπτομέρεια έχει προβληματίσει πολύ κόσμο.

Το γεγονός ότι ο Μάικλ την έχει καταβρεί στο Μπαχρέιν δηλώνοντας πως θα μείνει εκεί για πάντα, δεν το αμφισβητεί κανείς. Εξάλλου, εκεί του φέρονται σα να είναι βασιλιάς. Στα πούπουλα τον έχει ο εμίρης που τον φιλοξενεί και παρόλο που οι δικοί του άνθρωποι υποστηρίζουν πως ο Μάικλ είναι κλεισμένος σε μία «χρυσή» φυλακή, αυτός δηλώνει ευτυχισμένος περισσότερο από ποτέ, τα τελευταία χρόνια. Για το αν δείχνει κιόλας ευτυχισμένος, θα σε γελάσω. Κάτω από την μαύρη μπούργκα, δεν βλέπεις τίποτε.

Πάντως, με τις Ηνωμένες Πολιτείες έχει κόψει κάθε επαφή. Με τα τεράστια χρέη του έχει αφήσει τους δικηγόρους του να ασχολούνται, ενώ από την οικογένεια του μόνο με τη μητέρα του Κάθριν έχουν επικοινωνία. Κι αυτή μη φανταστείς πως είναι επί καθημερινής βάσεως. Στη χάση και στη φέξη τα λένε μάνα και γιος. Ωστόσο, δεν αποκλείεται σύντομα ο Τζάκσον να βρεθεί και πάλι στην Αμερική και δη στις δικαστικές αίθουσες. Ένας 20χρονος τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση, οπότε βλέπω επανάληψη της ιστορίας. Τι χες Μάικλ, τι χα πάντα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]