Τα πεθερικά "φυλάνε" την Λίλη!

26.01.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έχω μία απορία. Όταν κάποιος δεν σε αφήνει να κάνεις ρούπι, ενώ όταν λείπει για δουλειές, σου αφήνει...μπάστακες για να σε «φυλάνε»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχω μία απορία. Όταν κάποιος δεν σε αφήνει να κάνεις ρούπι, ενώ όταν λείπει για δουλειές, σου αφήνει...μπάστακες για να σε «φυλάνε», αυτό τι σημαίνει; Πως είναι υπερπροστατευτικός, πως ζηλεύει λίγο παραπάνω από το κανονικό ή πως...φοβάται μην του φύγεις; Ξέρεις, αυτή την απορία την έχω επειδή ο Θοδωρής Ζαγοράκης στη σχέση του με την Ιωάννα Λίλη έχει εκδηλώσει τέτοια συμπεριφορά. Δε λέω καλά κάνει ο αρχηγός, αλλά να πολλοί είναι εκείνοι που τον έχουν παρεξηγήσει.

Θα απορείς τώρα εσύ τι κάνει ο Ζαγοράκης στην πρώην μοντέλα αρραβωνιάρα του και κοντεύει να του βγει το όνομα. Λοιπόν, λένε πως την εβδομάδα αυτή που ο Θοδωρής λείπει στην Σαουδική Αραβία με την Εθνική, φρόντισε να μη μείνει μόνη της η Λίλη στη Θεσσαλονίκη. Της έφερε τους γονείς του από την Καβάλα, να της κάνουν παρέα όσο αυτός θα λείπει. Και πήγαν τα πεθερικά αμέσως να προσέξουν τη νύφη τους, η οποία έχω την εντύπωση πως ζει... πρωτόγνωρες στιγμές, αφού τέτοια σκηνικά δεν τα συναντάς καθημερινά. Και στο χωριό μου ακόμη, τις αρραβωνιάρες τις αφήνουν και λίγες μέρες μόνες. Αλλά ως φαίνεται, αυτό δεν ισχύει για την αρραβωνιάρα του αρχηγού!

Βέβαια, ο Ζαγοράκης έχει και τις δικαιολογίες του που έβαλε μάνα και πατέρα σε ρόλο....δύο σωματοφυλάκων! Καταρχήν, τις προηγούμενες μέρες είχαν βουίξει τα δελτία ειδήσεων πως επελαύνει χιονιάς από την Σιβηρία και θα πλήξει την χώρα. Εμπιστοσύνη στον κρατικό μηχανισμό μάλλον δεν έχει γι αυτό και σκέφτηκε «Που να αφήσω μόνη της και απροστάτευτη την αγαπημένη μου». Του δίνω πόντο. Επίσης, το Πανόραμα, όπου μένουν δεν είναι και καμία πολυσύχναστη περιοχή. Μια έπαυλη εδώ και μία έπαυλη αρκετά παραπέρα είναι το προάστιο, όποτε ξανασκέφτηκε «Να μείνει το κορίτσι του μόνο σε ένα τεράστιο σπίτι σε αυτή την ερημιά; Θα φωνάζει και κανείς δεν θα την ακούει». Άλλος πόντος για τον αρχηγό. Άσε, που μόνο στην ιδέα ότι αυτός φεύγει και την αφήνει μόνη πίσω, χωρίς παρέα του σπάραζε η καρδιά. Έτσι, είπε να της φέρει παρέα. Κι άλλος πόντος.

Εδώ, όμως, έρχονται οι πονηροί και κακοί άνθρωποι να πούνε. Γιατί δεν πήγαν να της κάνουν παρέα οι φίλες της από την Αθήνα; Η Ιωάννα από τέτοιες έχει πολλές. Απ’ ότι φαίνεται, η Ιωάννα είχε, διότι αν πιστέψουμε τα όσα λέγονται, από τότε που γνώρισε τον Ζαγοράκη και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη, έχει κόψει κάθε επαφή με τις παλιές της παρέες. Και συνεχίζουν οι πονηροί και κακοί άνθρωποι. «Εντάξει, φίλες δεν έχει. Γιατί δεν πήγαν οι γονείς της να της κάνουν παρέα»; Άντε τώρα να απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα. Πιο εύκολα απαντάς στο....αν η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα, παρά στο....γιατί ο Ζαγοράκης επέλεξε τα πεθερικά α και όχι τα πεθερικά βου!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]