Η Μεγκ Ράιαν υιοθέτησε ένα κορίτσι!

26.01.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Θέλεις παιδί; Υιοθέτησε κι εσύ ένα, μπορείς». Αυτό φαίνεται πως εφαρμόζουν στο Χόλιγουντ καθώς η μία μετά την άλλη σταρ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Θέλεις παιδί; Υιοθέτησε κι εσύ ένα, μπορείς». Αυτό φαίνεται πως εφαρμόζουν στο Χόλιγουντ καθώς η μία μετά την άλλη σταρ υιοθετεί κι ένα παιδάκι, κατά προτίμηση από χώρες του Τρίτου Κόσμου, δείχνοντας συγχρόνως και τη...φιλάνθρωπη πλευρά του χαρακτήρα τους. Τελευταία χολιγουντιανή σταρ που προστέθηκε στη λίστα, είναι η Μεγκ Ράιαν. Η 43χρονη χωρισμένη ηθοποιός ήθελε από καιρό να υιοθετήσει ένα παιδάκι για να έχει συντροφιά και ο 13χρονος γιος της (από τον γάμο της με τον ηθοποιό Ντένις Κουέιντ).

Αφού το έψαξε καλά, τελικά βρήκε ένα κοριτσάκι (ούτε ενός έτους δεν είναι) στην Κίνα. Μάλιστα, η Ράιαν παρέμεινε στην χώρα οκτώ μέρες προκειμένου να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά της υιοθεσίας. Μητέρα και κόρη επέστρεψαν στην Καλιφόρνια, αλλά περαιτέρω λεπτομέρειες για το μωρό δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. Η χρονιά αυτή, πάντως, φαίνεται πως ξεκινά καλά για τη διάσημη ηθοποιό, αφού εκτός της υιοθεσίας επιστρέφει κι επαγγελματικά με τη νέα της ταινία, In The Land Of Women.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]