"Θου Τομ και Νικόλ φυλακήν τω στόματι της νταντάς"!

24.01.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την νταντά και τα μάτια τους πρέπει να έχουν οι απανταχού διάσημοι καθώς ο κλάδος αυτός τείνει να γίνει ο....φόβος και ο τρόμος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την νταντά και τα μάτια τους πρέπει να έχουν οι απανταχού διάσημοι καθώς ο κλάδος αυτός τείνει να γίνει ο....φόβος και ο τρόμος των celebrities! Τελευταία «θύματα» πρώην νταντάς είναι η Νικόλ Κίντμαν και ο Τομ Κρουζ, αφού η Σούζαν Χάνσεν που κάποτε δούλευε γι αυτούς, τώρα με ένα βιβλίο της «καίει» το πρώην ζευγάρι, κατηγορώντας τους για αδιαφορία προς τα υιοθετημένα παιδιά τους. Ειδικά, η Νικόλ είναι αυτή που ακούει τα χειρότερα από την νταντά.

Η Χάνσεν υποστηρίζει πως η Κίντμαν αφιέρωνε πολύ λίγο χρόνο στον Κόνορ και την Ιζαμπέλα, ενώ όταν βρισκόταν σε γυρίσματα κάποιας ταινίας, τα παιδιά για να την δουν έπρεπε να κάνουν....αίτηση! Για να καταλάβεις, η Χάνσεν όταν έγραφε το βιβλίο «έσπαγε» το κεφάλι της για να θυμηθεί πότε και πόσες φορές είδε την ηθοποιό να παίζει με τα μικρά. Ο Τομ; Άσε, άλλη περίπτωση κι αυτή. Ο Κρουζ ήταν άνθρωπος του «φαίνεσθε» και ήθελε να βγαίνει προς τα έξω πως αυτός και η Νικόλ μεγαλώνουν μόνοι τους τα παιδιά, χωρίς τη βοήθεια κανενός.

Για το λόγο αυτό, έβαζε όσες νταντάδες προσλάμβαναν, να υπογράφουν ένα συμφωνητικό, που τους απαγόρευε να λένε πως δουλεύουν γι αυτούς. Αν, δε, κάποια παρέβαινε τον όρο, τότε...μαύρο φίδι που την έτρωγε. Έτσι, κάθε φορά που ο Τομ έλεγε μπροστά στις κάμερες πως αυτός και η Νικόλ έχουν αναλάβει μόνοι τους την ανατροφή των παιδιών, η εκάστοτε νταντά που ήταν αρκετά μέτρα ξοπίσω το έκανε...τουμπεκί.

Το πρώην ζευγάρι δεν έχει απαντήσει ακόμη στους ισχυρισμούς της Χάνσεν. Βλέπεις, αυτό τον καιρό έχουν να ασχοληθούν με άλλα πράγματα. Ο Κρουζ σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας και η Κίντμαν ετοιμάζεται για τον επικείμενο γάμο της με τον Κιθ Ούρμπαν, τον Μάρτιο. Άσε, που κυκλοφορούν και φήμες πως η Νικόλ είναι έγκυος. Την είδαν να τρώει σαν την Κλάρα του Αρναούτογλου κι έβγαλαν το συμπέρασμα πως για να έχει τέτοια όρεξη μία παραλίγο ανορεξική, μάλλον περιμένει τον πελαργό. Για να δούμε....


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]