Η Βίσση στην Γιουροβίζιον!

23.01.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το φέρανε από δω, το φέρανε από εκεί οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ, τελικά κατάφεραν να «στριμώξουν» την Άννα Βίσση....
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το φέρανε από δω, το φέρανε από εκεί οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ, τελικά κατάφεραν να «στριμώξουν» την Άννα Βίσση, η οποία είναι πολύ κοντά στο να πει το πολυπόθητο «ναι» για την Γιουροβίζιον. Συγκεκριμένα, όπως ακούγεται, η ελληνίδα σταρ, αφού το σκέφτηκε καλά, πήρε τη μεγάλη απόφαση να απαντήσει θετικά και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Γιουροβίζιον της Αθήνας. Οι ενδοιασμοί που είχε στην αρχή της έφυγαν καθώς οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ της υποσχέθηκαν τα καλύτερα.

Τώρα ποια είναι αυτά τα καλύτερα, μη με ρωτάς. Προφανώς διαβεβαιώσεις ότι ο τελικός θα είναι ένα λαμπρό show, πως η κρατική τηλεόραση θα την προωθήσει το ίδιο καλά (μη σου πω και καλύτερα) όπως έκανε πέρυσι με την Έλενα Παπαρίζου και πως η προβολή της θα είναι αντάξια του ονόματος της, ενώ και το τραγούδι θα είναι το δυνατόν καλύτερο. Άλλωστε, όπως λέγεται το φετινό τραγούδι θα γράψει ο Στέφανος Κορκολής.

Πάντως, στην ΕΡΤ ήθελαν σαν τρελοί την Βίσση φέτος, για αυτό και της έκαναν στενό «μαρκάρισμα» μέχρι να συμφωνήσει. Τι κι αν στην αρχή η Άννα είχε αρνηθεί; Με το πολύ το πες πες την «έψησαν». Έτσι, η πρόθεση των ανθρώπων της ΕΡΤ να συγκεντρώσουν στη μεγάλη βραδιά του τελικού τα πιο λαμπρά ονόματα της εγχώριας show biz, φαίνεται πως γίνεται πραγματικότητα. Sakis Ρουβάς στην παρουσίαση, Άννα Βίσση στο τραγούδι, Στέφανος Κορκολής στη σύνθεση, Έλενα Παπαρίζου σε ρόλο έκπληξη και σε ρόλο αντί - Μπόκοτα και αντί - Πασχαλίδου οι Γιώργος Καπουτζίδης και Ζέτα Μακρυπούλια.