Βίσση: "Η Δέσποινα είναι πάρα πολύ καλή"!

19.01.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Στο πόδι σηκώθηκε η Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τετάρτης από τα συνεχή «ντάμπα ντούμπα» που ακούγονταν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο πόδι σηκώθηκε η Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τετάρτης από τα συνεχή «ντάμπα ντούμπα» που ακούγονταν. Τελικά, όλος αυτός ο θόρυβος και ο σαματάς αποδείχθηκε πως δεν ήταν κάτι το τρομερό. Απλά, γκρεμίζονταν ο ένας μετά τον άλλον φούρνο της συμπρωτεύουσας και αιτία ήταν οι δηλώσεις της Άννας Βίσση σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης! Η απόλυτη σταρ ρωτήθηκε για ακόμη μία φορά για την Δέσποινα Βανδή και για πρώτη φορά μίλησε με τόσο καλά λόγια. «Η Δέσποινα είναι πολύ καλή» είπε η αοιδός - εξ’ ου και το γκρέμισμα των φούρνων - για να συνεχίσει: «Δουλεύει πολύ σκληρά, είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει και της εύχομαι τα καλύτερα».

Ότι η Θεσσαλονίκη είναι μία πλανεύτρα πόλη είναι γεγονός. Όμως, είναι πια τόσο πλανεύτρα που κάνει την Βίσση να μιλάει τόσο καλά για την μεγάλη αντίπαλό της; Μήπως είχε πυρετό η σταρ; Τελικά, μια χαρά ήταν και το απέδειξε στη συνέχεια, πετώντας την πιο κομψή κακία που θα μπορούσε ποτέ κάποιος να πει. «Δε νομίζω ότι με αντιγράφει η Βανδή» είπε. «Η ομάδα των συνεργατών της φταίει, που κάποτε ήταν δική μου ομάδα, η οποία δεν έχει ανανεώσει τις ιδέες της και τώρα τις πασάρει στην Δέσποινα». Αυτό είναι που λέμε....σφάξιμο με το γάντι.

Και τι πρέπει να κάνει η Βανδή σε αυτή την περίπτωση; «Μα να τους απομακρύνει» απάντησε η Βίσση, η οποία όπως τόνισε δεν έχει κανένα πρόβλημα με την συνάδελφο της. Μάλιστα, δήλωσε πως αν η Δέσποινα την επισκεφθεί στο κέντρο, όπου άδει, η Άννα δεν θα έχει πρόβλημα. Ίσα ίσα που θα της δώσει το μικρόφωνο και θα πουν μαζί κι ένα τραγούδι. Καλά, αν γίνει αυτό το βλέπω να γκρεμίζονται και οι φούρνοι της Αθήνας. Και είναι πολλοί παναθεμά τους. Χαμός θα γίνει. Πάντως, να συνεργαστούν οι δυο τους σε νυχτερινό κέντρο δεν το βλέπει, επειδή η ίδια έχει αλλάξει το στυλ των εμφανίσεων της (δεν είναι πια εμπορικό) και πλέον συνεργάζεται μόνο με νέα παιδιά. Αλλά και πάλι....ποτέ μη λες ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]