Ο Νότης "ξαναεπιτίθεται"!

19.01.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καιρό είχε να «χτυπήσει» ο Νότης Σφακιανάκης και είχα πλέον πιστέψει πως και ο καλλιτέχνης αυτός πάει χάλασε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καιρό είχε να «χτυπήσει» ο Νότης Σφακιανάκης και είχα πλέον πιστέψει πως και ο καλλιτέχνης αυτός πάει χάλασε. Τελικά, ο Νότης είναι εδώ, καλά και με τον κακό λόγο στο στόμα του. Πριν λίγες μέρες ο γνωστός αοιδός είχε απονομή για τον πλατινένιο δίσκο του, στο «Έναστρον». Κόσμος πολύς κατέκλυσε το κέντρο, περί τους 4.500 φαν του αοιδού, έγινε τζέρτζελο καλό, με το Νότη να τραγουδά παλιές και νέες επιτυχίες του και τον κόσμο από κάτω να...εκστασιάζεται που άκουγε τον «άρχοντα».

Όλα ωραία και καλά δηλαδή κι εκεί πάνω στο κέφι ο Σφακιανάκης έκανε το χιουμοράκι του με τον δικό του γνωστό τρόπο. Γύρισε, λοιπόν, στον ντράμερ του και του λέει: «Φτύνεις κι εσύ νερό; Όπως κάνει ο ντράμερ της Βίσση. Μόνο που εσύ είσαι άνδρας». Ουπς I did it again! Να σου πω, το εν λόγω σχόλιο πολλοί το άκουσαν, ζήτημα όμως να το κατάλαβαν λίγοι. Και κάποιοι που το κατάλαβαν φρόντισαν να το μεταφέρουν στον Τάκη Κουβατσεά.

Ο ντράμερ της Βίσση, αν και είναι άνθρωπος που δεν αφήνει να πέσει τίποτε κάτω, προτίμησε να μη δώσει συνέχεια στο θέμα. Αν και το σχόλιο του Σφακιανάκη ήταν άκρως προσβλητικό για τον ίδιο, ο Κουβατσέας αρκέστηκε να δηλώσει πως ο Νότης προσβάλει ο ίδιος τον εαυτό του. Όπως και να έχει....ο «Σφακ» επέστρεψε!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]