Η Δημητρίου θέλει να γίνει...σύγχρονη Σάρα!

02.02.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αμέτι μου χαμέτι το έχει βάλει η Άντζελα Δημητρίου να γίνει η σύγχρονη...Σάρα. Η αοιδός, όπως αποκάλυψε η ίδια....
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αμέτι μου χαμέτι το έχει βάλει η Άντζελα Δημητρίου να γίνει η σύγχρονη...Σάρα. Η αοιδός, όπως αποκάλυψε η ίδια, τον τελευταίο καιρό έχει βάλει εμπρός για παιδί καθώς τόσο αυτή όσο και ο σύζυγός της επιθυμούν να δώσουν ένα αδελφάκι στα παιδιά τους, Όλγα και Γιάννη. Το έλεγε η «Λαίδη» και δεν το πιστεύαμε πως θέλει να γίνει μάνα. Επιστημονικά, πάντως, μπορεί να τεκνοποιήσει. Της το είπε και ο γιατρός, που της έδωσε και το «πράσινο» φως να ξεκινήσει τις προσπάθειες.

Έτσι, αυτό που απομένει, είναι να βρουν την άκρη με τον πελαργό κι αυτός να τους φέρει τον απόγονο. Η Άντζελα, βέβαια, δεν στηρίζεται αποκλειστικά στις προθέσεις του εν λόγω πουλιού, γιατί καμιά φορά ισχύει το....στου πελαργού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Έτσι, ως βαθύτατα θρησκευόμενη που είναι, έχει εναποθέσει τις ελπίδες της για τεκνοποίηση στον Θεό. «Αν θέλει ο Θεός θα με βοηθήσει και θα μου δώσει ένα παιδί» λέει η Άντζελα. Πολύ στεναχωριέμαι που την ακούω και μακάρι ο Ύψιστος να ακούσει τις προσευχές της και να της δώσει ένα παιδάκι. Και που είσαι. Άπαξ και γίνει μάνα, κόβει τη νύχτα, μπορεί και το τραγούδι, προκειμένου να μεγαλώσει το παιδί της. Αχ, αχ.

Ωστόσο, όταν το ζεύγος Τρούπη κάνει διάλειμμα από τις προσπάθειες τεκνοποίησης, συνοδεύει τα παιδιά του στις οντισιόν του Fame Story. Βλέπεις ο υιός Τρούπη και η κόρη Δημητρίου θέλουν να γίνουν αοιδοί και που καλύτερο σχολείο τραγουδιστών από τη «Μεγάλη του Fame Σχολή». Και τα δύο πέρασαν τις προάλλες από οντισιόν και τις δύο φορές η Άντζελα μετά του συζύγου και των τηλεοπτικών καμερών βρέθηκε κοντά τους για να τα στηρίξει. Λίγο ακόμη και θα έκανε κερκίδα τον χώρο η Δημητρίου, από τον τρελό ενθουσιασμό της, όταν τα βλαστάρια της τραγουδούσαν μπροστά στον Γούναρη και την Μασίνο. Αν πέρασαν στην επόμενη φάση; Πολλά ρωτάς. Δεν το ξέρω.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]