Η Τζολί θέλει 13 παιδιά!

03.02.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το παράδειγμα της Μία Φάροου σκοπεύει να ακολουθήσει η Αντζελίνα Τζολί, ενώ έχει βάλει ως στόχο να την ξεπεράσει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το παράδειγμα της Μία Φάροου σκοπεύει να ακολουθήσει η Αντζελίνα Τζολί, ενώ έχει βάλει ως στόχο να την ξεπεράσει στον αριθμό των παιδιών. Η Φάροου ήταν αυτή που άνοιξε τον δρόμο για τις υιοθεσίες παιδιών από διάσημες γυναίκες, κρατώντας μάλιστα μέχρι στιγμής το ρεκόρ των έντεκα παιδιών (δικά της και υιοθετημένα). Αυτό το ρεκόρ ως φαίνεται έχει βαλθεί να «σπάσει» η Αντζελίνα, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως θέλει 13 παιδιά.

Μέχρι στιγμής έχει δύο υιοθετημένα, τον Ιούνιο περιμένει το τρίτο παιδί (και πρώτο δικό της με τον Μπραντ Πιτ), οπότε της απομένουν άλλα δέκα, για να «στείλει» την Φάροου στην δεύτερη θέση. Με τον Πιτ σχεδιάζει να κάνει κι άλλα παιδιά, αλλά κουράγιο γι άλλες δέκα εγκυμοσύνες δεν έχει. Οπότε, θα συνεχίσει να επισκέπτεται χώρες του Τρίτου Κόσμου και να υιοθετεί παιδάκια που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Επειδή, λοιπόν, το ζευγάρι σκοπεύει να δημιουργήσει μία πολυπληθή οικογένεια, αποφάσισε να χτίσει το ιδανικό σπίτι για να τους χωρέσει όλους. Αυτό θα βρίσκεται στο Μαλιμπού, επειδή θεωρούν πως είναι το καταλληλότερο μέρος να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Δεν είναι μέσα στην πόλη κι έχει και θάλασσα. Αυτή την περίοδο Πιτ και Τζολί συζητούν για τα σχέδια, ενώ στο Βερολίνο όπου βρέθηκαν πριν λίγες μέρες συναντήθηκαν με τρεις κορυφαίους αρχιτέκτονες. Για την ιστορία ή μάλλον για το κουτσομπολιό οι εν λόγω αρχιτέκτονες είχαν σχεδιάσει και το σπίτι του Μπραντ και της Άνιστον, στο Λος Άντζελες. Η Τζολί (άλλο κουτσομπολιό αυτό) πούλησε πρόσφατα το σπίτι της στην Αγγλία. Αλλά απ’ ότι έμαθα στο μέλλον πρόκειται να αγοράσουν σπίτι ξανά στην ίδια χώρα και δη δίπλα στους κουμπάρους τους, Μαντόνα και Γκάι Ρίτσι. Μη μου πεις ότι δεν το ξέρεις; Αυτοί οι δύο θα παντρέψουν το ζευγάρι. Τώρα πότε θα γίνει ο γάμος θα σε γελάσω. Μπορεί και μέσα στον επόμενο μήνα. .


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]