"Σφοδρός" έρωτας για Παπαθωμά - Τσαρούχα!

10.01.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καιρό είχα να ακούσω για νέο ειδύλλιο στη show biz κι εκεί που κόντευα να μαραζώσω, έσκασε η «βόμβα»! Πασχάλης Τσαρούχας και Θεοφανία Παπαθωμά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καιρό είχα να ακούσω για νέο ειδύλλιο στη show biz κι εκεί που κόντευα να μαραζώσω, έσκασε η «βόμβα»! Πασχάλης Τσαρούχας και Θεοφανία Παπαθωμά, εδώ και δύο μήνες είναι ζευγάρι. Μμμμ ωραιότατο. Ωραία, ψηλά παιδιά, λυγερόκορμα, με καμπύλες και μπράτσα, μια χαρά ταιριάζουν εμφανισιακά και όπως φαίνεται ταιριάζουν και στον χαρακτήρα. Γιατί για να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, όταν έμαθα ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι, το είχα σίγουρο πως σύντομα θα...σφαχτούν. Δεν είναι και από τους εύκολους ανθρώπους ξέρεις.

Φευ, όμως. Θεοφανία και Πασχάλης τα έχουν βρει μια χαρά μεταξύ τους και όπως λένε οι συνεργάτες τους στο θέατρο (όπου και γεννήθηκε ο έρωτάς τους) είναι πολύ ταιριαστοί κι ερωτευμένοι. Μέχρι και για γάμο μιλάνε. Το ανακοίνωσαν, άλλωστε, οι ίδιοι στης Τατιάνας. Ανήμερα των Φώτων η Στεφανίδου είχε καλέσει στην εκπομπή όλο το θίασο, μαζί και τον Τσαρούχα με την εορτάζουσα Παπαθωμά. Και πάνω στο τζέρτζελο πετάει αυτή τη «βόμβα» της. Με τον Πασχάλη είμαστε ζευγάρι, σκεφτόμαστε να παντρευτούμε και να αποκτήσουμε ένα παιδί. Κάγκελο η παρουσιάστρια, που στη αρχή πίστευε ότι την κοροϊδεύουν. Γιατί η αλήθεια, όλο αυτό το διάστημα δεν είχε ακουστεί το παραμικρό.

Μόνο να ορκιστούν ότι δεν την κοροϊδεύουν δεν τους έβαλε, αφού και η ίδια δεν πίστευε στην καλή της τύχη. Πως το ζευγάρι όχι μόνο αποκάλυπτε το δεσμό, αλλά της έδινε και λεπτομέρειες για γάμο, παιδιά, ενώ κάθε λίγο και λιγάκι αγκαλιάζονταν τρυφερά. Σαν ερωτευμένα πιτσουνάκια. Ωραία πράγματα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]