Κοντά σε επανασύνδεση Ρέμος - Μακρυπούλια!

05.01.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μα δεν τελειώσαμε, δεν γίνεται σου λέω δεν τελειώσαμε». Γάντι ταιριάζει το εν λόγω άσμα του Αντώνη Ρέμου στη σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μα δεν τελειώσαμε, δεν γίνεται σου λέω δεν τελειώσαμε». Γάντι ταιριάζει το εν λόγω άσμα του Αντώνη Ρέμου στη σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια, με την οποία όπως όλα δείχνουν, απλά...τον χρόνο για λίγο τον παγώσανε. Οι δώθε και εκείθε δηλώσεις του αοιδού πως η Ζέτα είναι η πιο σημαντική γυναίκα της ζωής του, πως μόνο αυτή αγαπά και θα αγαπά και πως την θέλει πάλι πίσω, μάλλον απέδωσαν καρπούς (πάλι καλά γιατί δεν υπήρχε άλλο μέσο για να πει τον πόνο του) και η επιχείρηση επανασύνδεσης έχει κιόλας ξεκινήσει.

Το «πράσινο φως» έδωσε η Μακρυπούλια, η οποία επισκέφθηκε τον Αντώνη στο μαγαζί, όπου άδει, ενώ όπως ακούγεται ήρθαν πιο κοντά μέσα στις γιορτές. Πολλά ζευγάρια μάτια τους είδαν πρωί πρωί μετά τα Χριστούγεννα να πίνουν τον καφέ τους σε καφετέρια στην Κηφισιά και όπως λέει το παρασκήνιο, το καφεδάκι ήταν η συνέχεια της βραδιάς που πέρασαν μαζί, σε ρεβεγιόν φίλων της Ζέτας. Τον είχε καλέσει αυτή και ο αοιδός εννοείται πως «πέταξε τη σκούφια του». Τις επόμενες μέρες δεν συναντήθηκαν, μέχρι την Πρωτοχρονιά, όπου η ηθοποιός επισκέφθηκε για δεύτερη φορά τον Ρέμο στο «Αθηνών Αρένα».

Ο Sakis Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, αφού η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο, είπαν να το ρίξουν στα «προξενιά» και τις επανασυνδέσεις. Κάλεσαν έτσι τη Μακρυπούλια να βγουν οι τρεις τους το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στον Ρέμο. Η Ζέτα δέχτηκε και η παρέα βρέθηκε στο μαγαζί. Πιάσανε ένα τραπέζι στη μέση, ενώ όταν βγήκε ο Αντώνης πήγε κοντά τους και από το μικρόφωνο είπε πόσο πολύ τους ζηλεύει και πως θα ήθελε να είναι μαζί τους. Το πιάσαμε το υπονοούμενο, μαζί και η διάσημη παρέα που έσκασε χαμόγελο πονηρό. Μετά το τέλος του προγράμματος όλοι πήγαν στο καμαρίνι του Ρέμου και κάπου εκεί χάνεται η πληροφόρηση. Πάντως, η Μακρυπούλια στην τελευταία της συνέντευξη δήλωσε πως πάντα θα αγαπά τον Αντώνη, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Μωρέ γάντι ταιριάζει το «Μα δεν τελειώσαμε».


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]