Είναι έγκυος η Αντζελίνα Τζολί;

04.01.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ανένδοτη ήταν η Αντζελίνα Τζολί κάθε φορά που τη ρωτούσαν αν θέλει να αποκτήσει και δικό της παιδί. «Δεν μένω έγκυος, δεν μένω έγκυος»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ανένδοτη ήταν η Αντζελίνα Τζολί κάθε φορά που τη ρωτούσαν αν θέλει να αποκτήσει και δικό της παιδί. «Δεν μένω έγκυος, δεν μένω έγκυος» επέμενε η διάσημη ηθοποιός, η οποία εξηγούσε πως η άρνηση της οφείλεται πρώτον ότι δεν θέλει να χαλάσει το σώμα της και δεύτερον υπάρχουν τόσα ορφανά παιδιά του Τρίτου κόσμου που μπορεί να υιοθετήσει. Όλα αυτά βέβαια, προ Μπραντ Πιτ εποχή, αφού από τότε που τον γνώρισε άλλαξαν τα πλάνα της.

Οι φήμες που κυκλοφορούν τελευταία τη θέλουν να είναι στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Θα μου πεις, από τότε που είναι με τον Πιτ κάθε μήνα σκάει και μία τέτοια φήμη. Αυτή τη φορά, όμως, λένε ότι υπάρχει θέμα. Καταρχήν, δεν το έχουν διαψεύσει ακόμη οι εκπρόσωπό τους, ενώ η Αντζελίνα έχει καιρό να κάνει δημόσια εμφάνιση. Σε αντίθεση με τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος τις μέρες των γιορτών βγήκε βόλτα με τον υιοθετημένο πλέον γιο τους Μάντοξ.

Πατέρας και γιος πέρασαν μία ολόκληρη μέρα μαζί, κάνοντας shopping therapy σε πολυκατάστημα παιγνιδιών, πηγαίνοντας για φαγητό και βόλτα. Οι δυο τους, λένε αυτόπτες μάρτυρες που είναι τσακάλια και κόβει το μάτι τους σε κάτι τέτοιες στιγμές, ήταν πολύ καλά μαζί, υπήρχε πολλή τρυφερότητα και αγάπη ανάμεσά τους, ενώ του Μπραντ του πάει πολύ ο ρόλος του πατέρα. Σνιφ, σνιφ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]