Αρραβωνιάστηκαν Κάρτσωνα - Χατζής!

04.01.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα Χριστούγεννα αυτά ή που θα χώριζες ή που θα αρραβωνιαζόσουν. Κι αν πήξαμε στους χωρισμούς, στους αρραβώνες να δεις τι έγινε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα Χριστούγεννα αυτά ή που θα χώριζες ή που θα αρραβωνιαζόσουν. Κι αν πήξαμε στους χωρισμούς, στους αρραβώνες να δεις τι έγινε. Μετά τον Θοδωρή Ζαγοράκη και την Ιωάννα Λίλη μέσα στις γιορτές, βέρες πέρασαν και η Νίκη Κάρτσωνα με τον Νίκο Χατζή. Δέκα χρόνια το καημένο το χε παραπονεμένο ο γνωστός μπασκετμπολίστας και πριν η Νίκη του πει για ακόμη μία φορά....άλλο δεν θα αντέξω με άλλον θα τα μπλέξω, της πέρασε δαχτυλίδι.

Ο αρραβώνας έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο παρουσία των γονιών και των αδελφών του ζευγαριού, στο σπίτι του Χατζή στο Πανόραμα Γαλατσίου. Κανονικά θα γινόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους την Καλαμάτα, αλλά λόγω των υποχρεώσεων του Χατζή με τον Ολυμπιακό έγινε στην Αθήνα. Όσον αφορά τον γάμο, αυτός θα γίνει μέσα στο 2006.

Πάντως, η σχέση τους στα έντεκα χρόνια που μετρά - με τέσσερα χρόνια διακοπή - έχει περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα. Οι τσακωμοί και οι εντάσεις ήταν συχνοί και για του λόγου το αληθές πριν λίγους μήνες είχαν και πάλι χωρίσει. Τα ξαναβρήκαν, όμως και αποφάσισαν αυτή τη φορά να κάνουν το μεγάλο βήμα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]