Αρραβωνιάστηκαν Ζαγοράκης - Λίλη!

29.12.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Κι όλο κλαίνε τα κοριτσάκια στου Ζαγορ, στου Ζαγόρ τα σκαλάκια». Δεν πρόλαβαν να μάθουν οι γυναίκες τον Ζαγοράκη ως γαμπρό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Κι όλο κλαίνε τα κοριτσάκια στου Ζαγορ, στου Ζαγόρ τα σκαλάκια». Δεν πρόλαβαν να μάθουν οι γυναίκες τον Ζαγοράκη ως γαμπρό μετά το Euro και ο πιο «φανατικός εργένης των ελληνικών γηπέδων» αποφάσισε να ντυθεί γαμπρός. Ο δεσμός του με την Ιωάννα Λίλη αποδεικνύεται τελικά σοβαρός, σε αντίθεση με προηγούμενους που η διάρκειά τους ήταν μικρότερη και από ένα φρέσκο γάλα, και για του λόγου το αληθές, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τα Χριστούγεννα.

«Θα σε κάνω κυρά» υποσχέθηκε ο Θοδωρής στο γνωστό μοντέλο και το έπραξε. Σε στενό οικογενειακό κύκλο στο χωριό «Ειρήνη» του Βασίλη Καρρά, το ζευγάρι πέρασε βέρες, ενώ στα τέλη Μαΐου θα γίνει και ο γάμος. Κουμπάροι θα είναι ο Ακης Ζήκος (ποδοσφαιριστής και κολλητός φίλος του Ζαγοράκη) και ο Βασίλης Γκαγκάτσης (Πρόεδρος της ΕΠΟ και επίσης φίλος του γαμπρού). Ο στυλίστας και κολλητός φίλος της Λίλη, Χάρης Σιανίδης δεν θα είναι τελικά κουμπάρος, αλλά δεν χρειάζεται να στεναχωριέται που δεν τον προτίμησε το ζευγάρι. Αν θέλει να έχει ενεργό ρόλο στον γάμο της φίλης του, μπορεί να μοιράσει τις....μπομπονιέρες!

Ο αρραβώνας, όπως προείπα, έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, παρουσία και λίγων φίλων (πάντα από την πλευρά του γαμπρού). Βέβαια, υπήρχε πολύ κέφι, με τον γαμπρό να πιάνει το μικρόφωνο και τη νύφη να τα δίνει όλα στο τσιφτετέλι. Την επομένη, πάντως, έκαναν πάρτι στο σπίτι τους στο Πανόραμα, όπου πήγε περισσότερος κόσμος. Μέχρι το πρωί το τράβηξαν, αλλά έτσι είναι. Άμα αποφασίζει ένας εργένης να παντρευτεί....του δίνει και καταλαβαίνει!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]