Έγκυος η Αντζελίνα Τζολί!

11.01.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις φήμες που την θέλουν έγκυο επιβεβαίωσε η Αντζελίνα Τζολί και το καλοκαίρι, καλώς εχόντων των πραγμάτων...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις φήμες που την θέλουν έγκυο επιβεβαίωσε η Αντζελίνα Τζολί και το καλοκαίρι, καλώς εχόντων των πραγμάτων και Θεού θέλοντος, είμαστε για γεννητούρια. Η διάσημη ηθοποιός, που προ Μπραντ Πιτ χτυπιόταν πως δεν θα αποκτήσει βιολογικό παιδί, αλλά θα κάνει όσες περισσότερες υιοθεσίες μπορεί, τώρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, που ο «πελαργός» την επισκέφθηκε. Την ίδια χαρά, μη σου πω και μεγαλύτερη, έχει και ο Μπραντ, του οποίου το όνειρο να αποκτήσει παιδί γίνεται πραγματικότητα.

Η Τζολί το τελευταίο διάστημα αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, όμως οι φήμες περί εγκυμοσύνης φούντωσαν από μία φωτογραφία, όπου έδειχνε την κοιλιά της ελαφρώς φουσκωμένη. Ωστόσο, το «ναι είμαι έγκυος» το είπε την Δευτέρα, σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση στον Άγιο Δομίνικο. Εκεί, βρίσκεται για γυρίσματα της νέας της ταινίας με τον Ματ Ντέιμον.

Πάντως, αν και το ζευγάρι θα αποκτήσει το δικό του παιδί, δεν θα σταματήσει τις υιοθεσίες. Μάλιστα, σκοπεύουν να ταξιδέψουν και πάλι σε χώρες του Τρίτου Κόσμου και να υιοθετήσουν ένα παιδάκι, όπως είχαν κάνει το καλοκαίρι στη Νότιο Αφρική, που υιοθέτησαν την μικρή Ζαχάρα, αλλά και πριν τέσσερα χρόνια, όπου η Αντζελίνα βρήκε τον Μάντοξ σε έναν καταυλισμό προσφύγων, στην Καμπότζη. Απλά, τώρα λόγω του ερχομού του δικού τους μωρού, θα καθυστερήσουν την υιοθεσία, διότι καλά τα μωρά, αλλά όταν είναι πολλά, σε...τρελαίνουν!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]