Ο Μαζωνάκης στη φίλη του Αννα Βίσση!

29.11.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, μέχρι πρόσφατα, δεν ήξερα πως ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι φίλος με την Άννα Βίσση.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, μέχρι πρόσφατα, δεν ήξερα πως ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι φίλος με την Άννα Βίσση. Γι αυτό και παραξενεύτηκα όταν άκουσα ότι της έστειλε λουλούδια στην πρεμιέρα της, όπου στο μπιλιετάκι της ευχόταν επιτυχία στο πρόγραμμά της. Όταν, δε, τον είδα δύο μέρες μετά να περνάει το κατώφλι του μαγαζιού όπου άδει η Βίσση, άρχισα το σταυροκόπημα. Δεν ήταν και λίγο. Σαν ψέμα μου φαινόταν. Ο φετινός συνεργάτης της Βανδή στη Βίσση; Γιατί κακά τα ψέματα, το ζουμί στην όλη ιστορία είναι αυτό;

Μάλιστα, ο «Μαζώ» κατά την είσοδό του στο μαγαζί έκανε και δηλώσεις αγάπης, θαυμασμού κτλ, κτλ για την Βίσση. Τι μεγάλη σταρ την είπε, τι μοναδική show woman, τι ότι είναι σίγουρος ότι θα σκίσει φέτος. Και σε κάθε φράση που ο αοιδός εξέφραζε την αγάπη του για τη φίλη του Άννα, εγώ φανταζόμουν αντιδράσεις από τη συνάδελφο Δέσποινα. Κι εδώ, δένει γάντι το....αχός βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουν (κατά REX μεριά). Κυρίως, αν πιστέψουμε τα όσα ακούγονται για τους δύο καλλιτέχνες, οι οποίοι μπορεί να συνυπάρξουν επί πίστας φέτος το χειμώνα και να φωτογραφήθηκαν μαζί στην αφίσα, όμως, ουσιαστικά είναι μεταξύ τους δύο ξένοι.

Γι αυτή τη φιλία «Μαζωνάκη - Βίσση» μπορείς να κάνεις πολλές υποθέσεις και να αφήσεις τη φαντασία σου να οργιάσει. Αν για παράδειγμα είσαι άνθρωπος της ίντριγκας, μπορείς να υποθέσεις πως ο Γιώργος ναι μεν είναι φίλος με την αοιδό, όμως, οι κινήσεις του αποσκοπούσαν κάπου. Που; Στο να τη μπει στη Βανδή, κάνοντάς της πόλεμο νεύρων. Τι; Είσαι άνθρωπος της κατασκοπείας; Μάλιστα. Τότε μπορείς να υποθέσεις πως τον Μαζωνάκη τον έστειλε η Βανδή (μπορεί να ήταν και η Βανδή ντυμένη Μαζωνάκης, αν είσαι βαριά περίπτωση) για να δει το πρόγραμμα της αντιπάλου και να κάνει αυτή κάτι καλύτερο (ή ακόμα και να της κλέψει ιδέες, αν είσαι Βισσικός αυτό). Κι εδώ έχεις «πάτημα» καθώς η Δέσποινα φέτος ξεκινά τις εμφανίσεις της πιο αργά από άλλες χρονιές. Τέλος πάντων, είθε αυτή η φιλία να «επισφραγιστεί» με μία συνεργασία Βίσση - Μαζωνάκη. Α, και να δούμε την Αννούλα να ανταποδίδει την επίσκεψη του Γιώργου. Άλλωστε, έτσι κάνουν οι φίλοι.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]