Κοκκίνου vs Τατιάνας!

01.12.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η λίστα με τους...εχθρούς της Τατιανας όλο αυξάνεται και μεταξύ μας τα θέλει ο απ’ αυτός της. Πως, πω, πιπέρι στο στόμα μου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η λίστα με τους...εχθρούς της Τατιανας όλο αυξάνεται και μεταξύ μας τα θέλει ο απ’ αυτός της. Πως, πω, πιπέρι στο στόμα μου. Μετά την Παππά, τη Βανδη, την Πασχαλιδου (δεν θυμάμαι κι εγώ πόσοι άλλοι) ήρθε να προστεθεί και η Έλλη Κοκκινου, στους ανθρώπους που πλέον ακούνε Στεφανίδου κι αρχίζουν να βγάζουν καπνούς από παντού. Η Κοκινου, μάλιστα είναι και η πιο εξαγριωμένη όλων κι ας μην ασχολήθηκε η Τατιανα με το βρακί της και το άγνωστο λευκό αντικείμενο που ξεχώριζε από αυτό. Ασχολήθηκε, βλέπεις, με ένα ευαίσθητο σημείο της αοιδού, τα προσωπικά της, και την έκανε Τουρκα!

Έβγαλε, λοιπόν, η γνωστή παρουσιαστρια πριν λίγες μέρες θέμα για τη σχέση της Κοκκινου με το γνωστό επιχειρηματία Παναγιώτη Βασιλειαδη, λέγοντας πως η αοιδός παντρεύεται τον...παντρεμένο αγαπημένο της. Γίνεται να παντρευτείς παντρεμένο στη δυτική Ελλάδα; Η μήπως το ζευγάρι σκοπεύει να μετακομίσει στο Μπαχρέιν, οπότε οκ η διγαμία; Κατά το ρεπορτάζ, ούτε το ένα συμβαίνει, μα ούτε και το άλλο. Απλά, περιμένουν να βγει το διαζύγιο αυτού και να παντρευτούν όπως όλα τα ζευγάρια, σε τέτοιες περιπτώσεις. Ωραία, μέχρι εδώ. Το πρόβλημα που εντοπίζεται;

Εντοπίζεται στο ότι έτσι όπως παρουσιάστηκε το θέμα, η Κοκκινου ούτε λίγο ούτε πολύ, μας προέκυπτε...αντροχωριστρα. Μάλιστα, βγήκε και συγγενής του επιχειρηματία, που άρχισε να τα χώνει στην Έλλη, πως μπήκε στην οικογένεια και τη διέλυσε και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Η Τατιανα, εκεί (το ομολογώ) πήρε το μέρος της Κοκκινου, αντικρούοντας το χαρακτηρισμό της αντροχωριστρας. Τι να το κάνεις, όμως; Το όλο σκηνικό θύμιζε το... κάψε με Γιάννη μου να σε αλείψω λάδι! Το όνομα της βγήκε και μάλιστα για ένα δεσμό που κρατά χρόνια και είναι καθολα νόμιμος, αφού είναι γνωστός τοις πασι και το ζευγάρι ουδέποτε έκρυψε. Κι ας είναι ελάχιστες έως σπάνιες οι κοινές εμφανίσεις τους ή δεν έχει αναφερθεί ονομαστικά σε αυτόν πολλές φορές η αοιδός.

Πάντως, η Κοκκινου δεν θα αφήσει το θέμα να περάσει έτσι και απειλεί ακόμη και με μηνύσεις όσους ασχοληθούν ξανά με τα προσωπικά της και δη με αυτό το θέμα. Όσο για την Τατιανα, αν θέλει να ακούσει Χρυσπα, καλύτερα να περιμένει μέχρι του χρόνου να τη δει σε άλλο σχήμα. Γιατί φέτος, δύσκολα θα περάσει την πόρτα του « Πειραιώς 130»!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]