Σε πυρετό γάμου η Αθηνά Ωνάση!

28.11.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε πυρετό προετοιμασίας για τον επικείμενο γάμο της στις 3 Δεκεμβρίου, βρίσκεται η Αθηνά Ωνάση. Και σαν μην της έφθανε το τρέξιμο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε πυρετό προετοιμασίας για τον επικείμενο γάμο της στις 3 Δεκεμβρίου, βρίσκεται η Αθηνά Ωνάση. Και σαν μην της έφθανε το τρέξιμο που κάνει για τις προετοιμασίες της τελετής, έχει και τη... λιμοκτονία από πάνω, που το έχει τσακίσει το θηλυκό. Στην πείνα κυριολεκτικά είναι το τελευταίο διάστημα η Αθηνούλα, η οποία προσπαθεί απεγνωσμένα κι εναγωνίως να χάσει τα κάμποσα περιττά κιλά, ώστε στο γάμο της να είναι αν όχι κορμάρα, μία κομψή σιλουέτα. Δεκαπέντε χιλιάρικα δολάρια κολλαριστά και ζεστά σκάει κάθε εβδομάδα η πλούσια κληρονόμος σε διάσημη διαιτολόγο προκειμένου να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα το έχει, διότι με τόσα λεφτά στην ανάγκη σου φτιάχνουν ένα κορμί αλά Ζιζέλ, το φοράς, κάνεις τη δουλειά σου (στην προκειμένη περίπτωση τον γάμο) και μετά το βγάζεις! Απλά πράγματα.

Ας αφήσω τα κιλά της Αθηνάς και να πάω σε ένα πιο ευχάριστο θέμα για τη νεαρά. Λοιπόν, το νυφικό της είναι σχεδιασμένο δια χειρός Βαλεντίνο, ο οποίος υπόσχεται να εντυπωσιάσει με το δημιούργημα του. Η Αθηνά έχει ήδη κάνει τις πρώτες πρόβες στο ατελιέ του σχεδιαστή, στο Μιλάνο, όπου πετάχτηκε με τον Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτα. Αυτές τις μέρες βρίσκονται στο Σάο Πάολο, όπου και θα γίνει ο γάμος. Μάλιστα, το ζευγάρι θα παντρευτεί τρεις φορές (μία με πολιτικό, μία με Ορθόδοξο και μία με Καθολικό γάμο) και υποψιάζομαι πως κάθε φορά θα είναι και μία μαχαιριά στην καρδιά του Τιερί Ρουσέλ. Τι ειρωνεία ε; Να μη θέλει να παντρευτεί η κόρη του τον Βραζιλιάνο και αυτή να τον παντρεύεται τρις για να είναι καλυμμένη από όλες τις πλευρές.

Αν και οι πληροφορίες, φήμες μέχρι στιγμής θέλουν τον Ρουσέλ να μην παρίσταται στον γάμο της κόρης του, εκφράζοντας έτσι την αντίθεση του στην επιλογή της. Η Αθηνά δε φαίνεται να πτοείται και πολύ καθότι πλέει σε πελάγη ευτυχίας που θα γίνει κυρία ντε Μιράντα Νέτα. Στα της τελετής, οι καλεσμένοι θα είναι περίπου χίλιοι και η δεξίωση θα γίνει σε πολυτελέστατη αίθουσα στο Σάο Πάολο. Τα μέτρα που θα παρθούν είναι δρακόντεια καθώς το ζευγάρι δεν θέλει να κυκλοφορήσει η παραμικρή φωτογραφία και να μη διαρρεύσει καμία πληροφορία. Γι αυτό το λόγο, απαγορεύονται αυστηρά από τους καλεσμένους η χρήση φωτογραφικών μηχανών, καμερών και κινητών σύγχρονης τεχνολογίας, ενώ λέγεται πως μπαίνοντας στην αίθουσα θα υπογράφουν χαρτί απόλυτης εχεμύθειας.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]