Η Βανδή, η ανορεξία και το σάντουιτς!

25.11.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία πρόσφατη φωτογράφηση της Δέσποινας Βανδή σε μηνιαίο περιοδικό, με καυτό σορτσάκι, κοντό μπλουζάκι, τους κοιλιακούς στη φόρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία πρόσφατη φωτογράφηση της Δέσποινας Βανδή σε μηνιαίο περιοδικό, με καυτό σορτσάκι, κοντό μπλουζάκι, τους κοιλιακούς στη φόρα, το παΐδι να διαγράφεται και το κόκαλο στο πλάι να πετάει, πυροδότησε φήμες (άλλο που δεν ήθελαν για να πυροδοτηθούν) ότι η αοιδός πάσχει από νευρική ανορεξία. Θα μπορούσαν, βέβαια, να πουν ότι στης ακρίβειας τον καιρό, ακόμη και οι celebrities σφίγγουν το ζωνάρι. Όμως, η Δέσποινα έσπευσε να δηλώσει ότι έχει πλούσια τα ελέη του Θεού, από άποψη ρευστού. Έτσι, οι κακές γλώσσες ασχολήθηκαν με τα δικά της ελέη, που η αλήθεια, μετά τη γέννηση της κόρης της έχουν αρχίσει να συρρικνώνονται.

Από τότε που ακούσαμε ότι η Εύα Χερτζίκοβα πάσχει από νευρική ανορεξία και είδαμε φωτογραφίες της που ήταν αδύνατη σαν παιδί Αιθιοπίας, μάθαμε τη νέα μόδα και τη φέραμε στην Ελλάδα. Έτσι, όποιας καλλιτέχνιδας τα παΐδια μετριούνται, σημαίνει ότι πάσχει από ανορεξία. Το πρώτο «θύμα» ήταν η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η οποία για να κλείσει τα στόματα, έφαγε μπροστά στην κάμερα ένα δάχτυλο σαντιγί. Αν πείστηκαν οι «άπιστοι Θωμάδες»; Μάλλον όχι. Καλό θα ήταν να έτρωγε όλη την τούρτα, έστω τη μισή.

Το παράδειγμα της Θεοδωρίδου ακολούθησε και η Βανδή, προκειμένου να δώσει τέλος στη φημολογία. Μόνο που το Δεσποινάκι ήταν πιο λαίμαργο κι έφαγε ολόκληρο σάντουιτς! Ω ναι. Αυτόπτης μάρτυρας εδώ, ήταν ο φακός εβδομαδιαίου περιοδικού, που είχε ως θέμα «Η Βανδή κάνει βόλτα και τρώει σάντουιτς». Η αοιδός άβαφη και casual ντυμένη (μ’ αρέσουν τέτοιες λεπτομέρειες) τσιμπολογούσε το σάντουιτς και κουβέντιαζε με την παρέα της. Πόση ώρα της πήρε το τσιμπολόγημα; Δεν ξέρουμε. Μάθαμε, όμως, ότι το έφαγε όλο. Μπράβο Δεσποινάκι, γιατί άμα δεν τρως όλο το φαΐ σου, δεν θα μεγαλώσεις!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]