Χώρισαν Χίλτον - Νιάρχος!

22.11.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ατίθασο κορίτσι, 24 ετών, με μεγάλη προίκα και προσωπική περιουσία από καριέρα στο Χόλιγουντ ζητεί νεαρό άνδρα γόνο πλούσιας οικογένειας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ατίθασο κορίτσι, 24 ετών, με μεγάλη προίκα και προσωπική περιουσία από καριέρα στο Χόλιγουντ ζητεί νεαρό άνδρα γόνο πλούσιας οικογένειας (κατά προτίμηση Ελληνικής καταγωγής) για ξέφρενα γλέντια με σκοπό τον γάμο και την απόκτηση πολλών παιδιών». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το εκκαθαριστικό του μπαμπά τους στην Παρίς Χίλτον, περί οίας άλλωστε ο λόγος. Α, φωτογραφία γαμπρού, προαιρετική.

Λοιπόν, η παραπάνω αγγελία θα μπορούσε να ήταν αληθινή και μη σου πω ότι δεν αποκλείεται να τη δούμε σε κάποια εφημερίδα, αν η Παρίς απογοητευτεί στην εύρεση νέου γαμπρού. Δεν στο είπα; Η Χίλτον χώρισε και με τον Σταύρο Νιάρχο μετά από λίγους μήνες δεσμού. Ο θυελλώδεις έρωτάς τους, που έγινε ουκ ολίγες φορές πρωτοσέλιδο σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά, ενώ αποτέλεσε αγαπημένο κουτσομπολιό στο Χόλιγουντ, τελείωσε πριν λίγες μέρες. Οι απόψεις για το ποιος είπε το «Go» στον άλλον, διίστανται.

Η μία εκδοχή θέλει τον Νιάρχο να χώρισε την Πάρις, επειδή δεν μπορούσε να ακολουθήσει άλλο τον ξέφρενο ρυθμό με τον οποίο ζούσε. Τα συνεχή πάρτι, κάθε μέρα πήγαιναν και σε ένα, τον κούρασαν, όπως επίσης τα πολλά ξενύχτια, το αλκοόλ και οι κραιπάλες, που όλα μαζί είχαν ως αποτέλεσμα να παραμελήσει τις σπουδές του. Μάλιστα, εδώ βρήκε απέναντι την οικογένειά του, που απείλησε πως αν δεν χωρίσει την Χίλτον και κόψει την άστατη ζωή μαζί της, τότε θα του κόψουν το...λαμβάνειν, δηλαδή το διόλου ευκαταφρόνητο χαρτζιλίκι. Έτσι και πήρε τη μεγάλη απόφαση. Αυτή είναι η μία εκδοχή.

Η άλλη εκδοχή, θέλει την Παρις να του ζήτησε να χωρίσουν (αν και μου κάνει ολίγον χλωμό να άφησε τέτοιο γαμπρό κελεπούρι), επειδή πρόσφατα ο Σταύρος σε ένα ξέφρενο πάρτι που έκαναν στο ξενοδοχείο της, στο Λας Βέγκας προκάλεσε καταστροφές, αξίας 100 χιλιάδων δολαρίων. Για να εξηγούμεθα, ο Έλληνας πλήρωσε τη ζημιά μέχρι τελευταίας δεκάρας (εκεί κι αν εξαγριώθηκαν οι δικοί του), όμως η Χίλτον δυσαρεστήθηκε από τη συμπεριφορά του. Ποια ήταν αυτή; Ο Νιάρχος μαζί με άλλους φίλους τους έπαιξαν μαξιλαροπόλεμο κι αυτός πάνω στον ενθουσιασμό (τς, τς) ενεργοποίησε το σύστημα πυρόσβεσης. Καλά, και γι αυτό χώρισαν; Όχι, λένε κάποιοι άλλοι, που υποστηρίζουν πως η Παρίς υποψιάζεται ότι ο πρώην καλός της εκείνο το βράδυ συνδύασε το...τερπνόν μετά του ωφελίμου. Δηλαδή και μαξιλαροπόλεμο έπαιξε και...με κάποια από τις φίλες έπαιξε! Και το κέρατο ως φαίνεται η Χίλτον δεν το σηκώνει. Ούτε καν την υποψία!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]