Ξανά πατέρας ο Τσαλίκης!

10.11.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο Γιώργος Τσαλίκης καθώς η γυναίκα του Δώρα έφερε το πρωί της Τρίτης ένα αγοράκι, βάρους 2.800 κιλών.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο Γιώργος Τσαλίκης καθώς η γυναίκα του Δώρα έφερε το πρωί της Τρίτης ένα αγοράκι, βάρους 2.800 κιλών. Μητέρα και γιος χαίρουν άκρα υγείας και από το νοσοκομείο θα βγουν τις επόμενες μέρες. Πάντως, σε αντίθεση με την γέννηση του πρώτου παιδιού, που ήταν άκρως επεισοδιακή αφού οι πόνοι έπιασαν τη Δώρα στο εξοχικό τους στους Αγίους Θεοδώρους και στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση της Τροχαίας για να φθάσει εγκαίρως στο νοσοκομείο, τώρα τα πράγματα κύλησαν ομαλά. Η Δώρα πήγε στο Ιασώ από το βράδυ της Δευτέρας και από το πλευρό της δεν έφυγε λεπτό ο Τσαλίκης, ο οποίος ακύρωσε τις εμφανίσεις του στο Fever, αλλά και τις πρόβες για το «Πυρετός το Σαββατόβραδο».

Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος λίγο μετά τη γέννηση του μικρού, η αγωνία του ήταν μεγάλη, διότι ανησυχούσε μήπως οι δύσκολες ώρες που πέρασε η σύζυγός του λόγω του θανάτου του αδελφού της λίγους μήνες πριν, είχαν επηρεάσει το έμβρυο. Ο μικρός θα πάρει το όνομα του πατέρα της Δώρας, Χάρης. Ο πρώτος γιος τους έχει το όνομα του πατέρα του τραγουδιστή, Βασίλης. Παραδοσιακός τύπος ο Τσαλίκης!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]