"Μα δεν τελειώσαμε...."!

10.11.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μα δεν τελειώσαμε. Δεν γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε. Το χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε. Αυτό θυμάμαι, αυτό είπες πριν χαθείς».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μα δεν τελειώσαμε. Δεν γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε. Το χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε. Αυτό θυμάμαι, αυτό είπες πριν χαθείς». Κάθε φορά που ο Αντώνης Ρέμος ερμηνεύει με πάθος και πόνο τους παραπάνω στίχους, οι θαμώνες από κάτω βουρκώνουν με τη συγκινητική ιστορία του χωρισμένου αοιδού που θέλει πίσω την αγαπημένη του. Και όσο ο Αντώνης από πάνω βλέπει το βούρκωμα και δίνει, τόσο οι θαμώνες αυξάνουν τη ρίψη των λουλουδικών, έτσι για να αποτίσουν φόρο τιμής σε ένα μεγάλο έρωτα που μάλλον δεν έχει τελειώσει.

Ναι αγαπημένε μου. Η ιστορία του Αντώνη και της Ζέτας έχει συγκινήσει πολλούς και όλοι ενδιαφέρονται να δουν ποιο θα είναι το τέλος αυτής. Θα τα ξαναβρούν ή θα χωρίσουν οριστικά; Οι φίλοι τους λένε πως η επανασύνδεση είναι θέμα χρόνου. Να σου πω, αν κρίνουμε από τις τελευταίες συνεντεύξεις των δύο, εύλογα καταλήγουμε σε αυτό το συμπέρασμα. Ο Ρέμος εκεί που δε μιλούσε ποτέ για τα προσωπικά του (στα έξι χρόνια που ήταν με την Μακρυπούλια ζήτημα είναι να δήλωσε δυο φορές δημόσια ότι είναι ερωτευμένος), τώρα μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό του και για το τι νιώθει. Σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε, παραδέχθηκε πως η σχέση του περνάει μία περίεργη κατάσταση και πως ο ίδιος αγαπάει την Ζέτα στέλνοντας της εμμέσως μήνυμα για το μεγάλο «back». Αλλά και στο κέντρο όπου άδει, της αφιερώνει είτε νοερά είτε με υπονοούμενα τραγούδια πόνου και αγάπης. Ο Ρέμος, λοιπόν, ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του. Η Ζέτα, όμως τι κάνει; Θέλει να ξαναπροσπαθήσουν;

Απ’ ότι φαίνεται, θέλει. Στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε στη Ναταλία Γερμανού (κοινή φίλη του ζευγαριού) δε μίλησε καθόλου για χωρισμό, αλλά για μία απόσταση που πήραν από κοινού, προκειμένου να δουν τι θα κάνουν. Αρνήθηκε ότι ο λόγος που χώρισαν ήταν ο γάμος, που τόσο ήθελε αυτή και τόσο δεν ήθελε εκείνος, αφού έξι χρόνια έμεναν μαζί και ένιωθαν σαν παντρεμένοι. Τι μέλει γενέσθαι, όμως; Και η ίδια δεν ξέρει. Σίγουρα, όμως, αγαπάει τον Αντώνη και όπως λέει το άσμα.... το χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε!!!!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]