Τροχαίο για Χίλτον - Νιάρχο!

11.11.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον Χάρο με τα μάτια της, λέμε τώρα, είδε τα ξημερώματα της Τετάρτης η Παρίς Χίλτον, αφού αυτή, ο Σταύρος Νιάρχος και δύο ακόμη φίλοι τους είχαν τροχαίο ατύχημα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον Χάρο με τα μάτια της, λέμε τώρα, είδε τα ξημερώματα της Τετάρτης η Παρίς Χίλτον, αφού αυτή, ο Σταύρος Νιάρχος και δύο ακόμη φίλοι τους είχαν τροχαίο ατύχημα. Η παλιοπαρέα επέβαινε σε μία Bentley και γύριζε - από που αλλού; - από διασκέδαση μέχρι πρωίας και τελικής πτώσεως, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια (δες ατύχημα). Όλοι τους, αν το έχεις μεγάλη αγωνία, είναι καλά στην υγεία τους. Ούτε γρατσουνιά δεν έπαθαν. Μάλιστα, η Παρίς, λόγω της μεγάλης χαράς που είχε, φίλησε σταυρωτά τον αστυνομικό που έσπευσε στο σημείο. Το φιλάκι, λένε οι κακές γλώσσες αυτόπτων μαρτύρων, το τσάκωσε το όργανο, επειδή δεν έκοψε κλήση στην παρέα. Ε σου λέει, έχουν το σοκ τους από το ατύχημα, να τους γράψω κιόλας;

Άσε, που τα παιδιά βιάζονταν να φύγουν από τον τόπο του ατυχήματος, επειδή πλάκωσαν τα παπαράτσι στο λεπτό. Ούτε κοράκια να ήσαν έτσι. Πάντως, η Χίλτον καθώς έτρεχε να κρυφτεί από τους...διώκτες της αναφωνούσε: "We love the Police». Κι αυτή σε love, χρυσό μου, γι αυτό και γλίτωσες το μπουγιουρντί, που πήγατε και καρφωθήκατε πάνω στην πινακίδα (κοτζάμ διαφημιστική παρακαλώ. Μάτια βγάζει, αλλά που να την προσέξεις άμα...).

Ξέρεις... ακούγοντας για το ατύχημα σκέφτηκα τους Νιάρχους. Ούτε που θέλουν να ακούνε για το δεσμό του γιου τους με την Χίλτον. Στην, δε, ιδέα ότι ο γιος τους μπορεί και να παντρευτεί την άτακτη (επιεικώς χαρακτηρισμός) νέα του Χόλιγουντ παθαίνουν ελαφρύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Τέτοια χαρά έχουν για τη νέα σχέση του Σταύρου, ο οποίος απ’ ο, τι φαίνεται έχει πέσει με τα μούτρα στην Παρίς. Μάλιστα, φήμες θέλουν το νεαρό Νιάρχο να έχει χαρίσει δακτυλίδι αρραβώνων στην καλή του, ακριβότερο και μεγαλύτερο (τι στο καλό λατομείο της χάρισε;) από εκείνο που της είχε χαρίσει πριν λίγους μήνες ο Πάρης Κασιδόκωστας. Παρεμπιπτόντως, ο πρώην αρραβωνιάρης τα έχει βάψει μαύρα που η καλή του τον ξέχασε τόσο γρήγορα και δη με τον πολύ καλό του φίλο και για να ηρεμήσει και να ξεχαστεί, ήρθε για λίγες μέρες στην Ελλάδα. !!!!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]