Επιστρέφει η Κορομηλά στον ΑΝΤ1;

11.11.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Κι αν αλλάξαμε λόγια βαριά, γύρνα πίσω και ξέχνα τα πια, οι κακές αναμνήσεις να γίνουν φιλιά και ας παν στην ευχή τα παλιά».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Κι αν αλλάξαμε λόγια βαριά, γύρνα πίσω και ξέχνα τα πια, οι κακές αναμνήσεις να γίνουν φιλιά και ας παν στην ευχή τα παλιά». Το ασματάκι είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στη Ρούλα Κορομηλά και τον ΑΝΤ1, που όπως όλα δείχνουν, δίνουν τόπο στην οργή κι όσα λόγια βαριά αλλάξανε τα...ρίχνουν στη φωτιά και τις κακές αναμνήσεις τις κάνουν φιλιά. Και αν δεν κατάλαβες τι θέλω να πω, σε πληροφορώ πως το σενάριο η Κορομηλά να επιστρέψει στον ΑΝΤ1 είναι πια περισσότερο από πιθανό. Σχεδόν σίγουρο θα έλεγα πως είναι!

Η εποχή που οι δύο πλευρές έστελναν τα εξώδικα και τις αγωγές σαν ραβασάκια έχει περάσει ανεπιστρεπτί και ο καιρός του μονοιάσματος και του δεύτερου γύρου αγάπης ξαναήρθε. Η γνωστή παρουσιάστρια αυτό τον καιρό συζητάει με το κανάλι του Αμαρουσίου τις λεπτομέρειες της επιστροφής, αφού όπως ακούγεται και λέγεται, η πρώτη συμφωνία έχει κιόλας επέλθει. Μάλιστα, έχουν βρει και που θα τη βάλουν. Θα παρουσιάσει το Fame Story 4!

Ωχ, άκου..... Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά κανόνια πέφτουν. Μην σε γάμο πέφτουνε, μην σε πανηγύρι; Μηδέ σε γάμο πέφτουνε, μηδέ σε πανηγύρι. Η Τατιάνα κάνει πόλεμο με νύχια και με δόντια. Εδώ, που τα λέμε, δεν είναι και λίγο να σου παίρνουνε την παρουσίαση του «μύθου». Όπου μύθος, το Fame Story. Άσε, μην τη ψάχνεις, στην Ελλάδα βρισκόμαστε και μπορεί ο καθένας να αυτοαποκαλείται όπως θέλει. Μπορείς κι εσύ να λέγεσαι....φον Σωτηράκης, άμα σου γουστάρει σαν τίτλος. Και συνεχίζω. Η Στεφανίδου, αν και δημοσίως δήλωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα που επιστρέφει η Κορομηλά, μέσα της -λένε οι κακές γλώσσες - είναι καζάνι που βράζει και κάποια στιγμή θα πετάξει το καπάκι κι όποιον πάρει. Τέτοιος παραγκωνισμός, ούτε στον εχθρό σου. Και της Τατιάνας της έτυχαν όλα μαζί. Στα έχω ξαναπεί πρόσφατα, να μην επαναλαμβάνομαι!!!!!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]