Όχι πια δάκρυα!

08.11.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον τίτλο της τεθλιμμένης πρώην συζύγου έχουν δώσει στην Τζένιφερ Άνιστον μετά τον χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ κι αυτό δεν της αρέσει καθόλου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον τίτλο της τεθλιμμένης πρώην συζύγου έχουν δώσει στην Τζένιφερ Άνιστον μετά τον χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ κι αυτό δεν της αρέσει καθόλου. Μπορεί στην αρχή να μην είχε και τόσο μεγάλο πρόβλημα, αφού περνούσε δύσκολες ώρες με το διαζύγιο και λίγη συμπόνια παραπάνω ποτέ δεν έβλαψε κανέναν, όμως τώρα που έχει προχωρήσει στη ζωή της, δεν είναι ο, τι καλύτερο να συνεχίζουν να σε λυπούνται και να λένε πως ακόμη κλαις με μαύρο δάκρυ για τον πρώην. Ειδικά, μάλιστα, όταν στη ζωή σου υπάρχει ο νυν.

Για να μη στα πολυλογώ, η Τζένιφερ εκνευρίζεται τα μάλα όταν ακούει και διαβάζει πως κλαίει για τον Μπραντ, επειδή απλά ο καιρός του πόνου έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Τώρα, είναι με τον Βινς Βον, με τον οποίο πλέον δεν έχουν πρόβλημα να εμφανίζονται σε δημόσια μέρη. Τελευταία φορά που τους απαθανάτισε ο φακός ήταν στην παραλία του Μαλιμπού (εκεί μένει η Ανιστον) να κάνουν την βοτσαλόβολτά τους. Αλλά και η ίδια η ηθοποιός πλέον δεν έχει πρόβλημα να μιλάει για τον Βον, αν κι ακόμη δεν έχει πει: «Ναι, είμαστε ζευγάρι».

Αλλά τι το θέλεις; Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει. Για παράδειγμα, πριν λίγες μέρες εμφανίσθηκε στην εκπομπή του Λάρι Κινγκ. Όταν αυτός, λοιπόν, τη ρώτησε για το νέο της αμόρε, αυτή απάντησε πως «Αγαπάμε Βον», ζητώντας από τον παρουσιαστή να μην επιμείνουν άλλο στο θέμα, διότι είναι προσωπικά της δεδομένα. Πάντως, οι φίλοι της τον τελευταίο καιρό είναι πιο ήρεμοι, αφού βλέπουν την Τζένιφερ να διανύει περίοδο ευτυχίας και να έχει ξαναβρεί τον εαυτό της μετά το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]