Χώρισαν Μαστροκώστα - Σόμμερ!

07.11.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Μάτια που δε βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται» λέει ο λαός και της έλεγαν οι φίλοι της, όμως, η Γωγώ Μαστροκώστα δεν ήθελε να το πιστέψει.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μάτια που δε βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται» λέει ο λαός και της έλεγαν οι φίλοι της, όμως, η Γωγώ Μαστροκώστα δεν ήθελε να το πιστέψει. Υπήρχε βλέπεις και το άσμα της Χαρούλας Λαμπράκη που αντέλεγε «Λένε λένε πως ξεχνιούνται μάτια που δε βλέπονται, όμως, πιο πολύ αγαπιούνται, πιο πολύ τρελαίνονται» κι έπαιρνε τα πάνω της. Ήταν σίγουρη πως με αυτήν και τον Κώστα Σόμμερ δεν θα ισχύσει το ίδιο και πως το εμπόδιο «θέλω να κάνω καριέρα στο Χόλιγουντ» δεν θα ήταν αρκετό για να διαλύσει τη σχέση τους.

Φευ, όμως. Η απόσταση έφερε τις πρώτες γκρίνιες και ο λίγος καιρός που είχαν να βρεθούν σοβαρά προβλήματα. Αποτέλεσμα; Γωγώ και Σόμμερ δεν είναι πια μαζί! Ή μάλλον καλύτερα....χώρισαν. Πριν ρίξεις τα σχετικά τηλέφωνα πως η Γωγάρα είναι και πάλι μόνη, απλά επισημαίνω πως δεν είναι οριστικός ο χωρισμός τους, αν και η Μαστροκώστα δείχνει κουρασμένη κι έχει βαρεθεί από την όλη κατάσταση. Μάλιστα, μάζεψε τα πράγματά της από το σπίτι εκείνου στο Παλαιό Φάληρο κι επέστρεψε στο δικό της, στη Νέα Σμύρνη.

Στην απόφασή της να δώσει τέλος στη σχέση (η γυναίκα τα βρόντηξε) έπαιξε ρόλο - λένε οι κακές γλώσσες - και ο Ηλίας Ψινάκης! Άσχετη επισήμανση: στην ελληνική show biz, όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, θα βρεις από κάτω τον Ψινάκη! Πως, όμως, εμπλέκεται ο «δαιμόνιος» μάνατζερ στην ιστορία και ποίος ο ρόλος του στον χωρισμό των παιδιών; Λένε, πως ο Ηλίας και ο Κώστας, λόγω της επαγγελματικής τους συνεργασίας (μάνατζερ - ηθοποιός) είχαν γίνει αυτοκόλλητοι και περνούσαν πολλές ώρες μαζί. Μάλιστα, όταν ο ηθοποιός ερχόταν στην Ελλάδα περισσότερο έβγαινε με τον Ψινάκη, παρά με την Γωγώ, με αποτέλεσμα αυτή να έρχεται και να φορτώνει. Το μεγάλο μπαμ το έκανε πριν λίγες μέρες, όταν ο καλός της άρτι αφιχθείς από Αμερική, αντί να βγει μαζί της, προτίμησε να πάει μετά του μάνατζερ του να παρακολουθήσουν την εβδομάδα μόδας στο Ζάππειο. Επιλογή που εξόργισε την Γωγώ, η οποία του είπε ένα... «Goodbye darling. See you κάποτε»!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]