Αλιμπέρτη: "Δεν είμαι ερωτευμένη με τον Πάριο"!

03.11.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από το καλοκαίρι κυκλοφορούσαν έντονα οι φήμες πως η Σοφία Αλιμπέρτη τα ξαναβρήκε με τον Γιάννη Πάριο. Κάτι οι δημόσιες εμφανίσεις τους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από το καλοκαίρι κυκλοφορούσαν έντονα οι φήμες πως η Σοφία Αλιμπέρτη τα ξαναβρήκε με τον Γιάννη Πάριο. Κάτι οι δημόσιες εμφανίσεις τους, κάτι η παρουσία του στην τελευταία εκπομπή της Σοφίας, όπου έγιναν εξομολογήσεις καρδιάς, αλλά και...αναπαράσταση της γνωριμίας τους, κάτι οι δηλώσεις της ίδιας πως ο Γιάννης είναι ο μόνος άντρας που αγάπησε και ο άνδρας της ζωής της, πιστέψαμε όλοι πως όντως κάτι τρέχει. Επιβεβαίωση από τις δύο πλευρές δεν πήραμε, μέχρι που κυκλοφόρησαν φήμες πως ο Πάριος τα ξαναβρήκε με την πρώην του, Έλενα, οπότε κάπου εκεί τελείωσε και η «σεναριολογία». Ήρθε, δε, τώρα και η Σοφία με την τελευταία της συνέντευξη, όπου έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Τον Πάριο τον αγαπώ, αλλά δεν είμαι ερωτευμένη μαζί του» είπε η Αλιμπέρτη στο «Down Town». Αν μου τσάκισε το όνειρο να δω το πρώην ζευγάρι ξανά μαζί; Όχι. Μου τσάκισε, όμως την καρδιά και μου χάλασε το Σαββατοκύριακο με τη δήλωσή - βόμβα πως....δεν έχει ζήσει ακόμη τον έρωτα της ζωής της! Σνιφ, σνιφ. Τόσοι άνδρες περάσανε και χάθηκαν από τη ζωή της (βλέπε Σαραβάκος, Πάριος, Ίμβριος, Στέλιος) γιατί κανείς δεν μπόρεσε να αγγίξει την ψυχή της. Ωστόσο, η ίδια περιμένει καρτερικά την μεγάλη αγάπη να έρθει, να γείρει στο πλάι της, να γίνει η ζωή της (Α ρε Πλούταρχε, μες στην καρδιά της μιλάς).

Κι όλα αυτά που έλεγε για τον Πάριο, περί μοναδικού άνδρα, μοναδικής αγάπης και τα λοιπά και τα λοιπά; Είπαμε τον Γιάννη τον αγαπά, του έχει αδυναμία, είναι ο πατέρας των παιδιών της, αλλά μέχρι εκεί. Κι αυτό να το εμπεδώσουν όλοι οι άνδρες, οι οποίοι να φροντίσουν την επόμενη φορά που θα την φλερτάρουν να μην της πουν: «Νομίζω πως είσαι ακόμη ερωτευμένη με τον Πάριο». Της το έκανε πρόσφατα ένας, και είναι το απόλυτο ξενερουά. Άσε, που χάνεις την ευκαιρία να είσαι εσύ ο μεγάλος έρωτας της ζωής της. Δεν είναι και λίγο αυτό. Ωστόσο, η Αλιμπέρτη, αν και δεν έχει γνωρίσει τον μεγάλο έρωτα, έχει κλάψει για άνδρα και μάλιστα το δάκρυ έτρεχε ποτάμι. Ποιος είναι ο τυχερός; Πάντως, όχι ο Πάριος. Είναι άλλος που προηγήθηκε αυτού. Το πιάσαμε το υπονοούμενο, έτσι;


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.