"Εσύ, μαντάμ πόσο ετών είσαι";

16.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία κυρία, λέει το savoir vivre (κι αν δεν με πιστεύεις ρώτα και τον Χρήστο Ζαμπούνη), ποτέ δεν τη ρωτάνε για την ηλικία και τα κιλά της. Απαγορεύεται.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία κυρία, λέει το savoir vivre (κι αν δεν με πιστεύεις ρώτα και τον Χρήστο Ζαμπούνη), ποτέ δεν τη ρωτάνε για την ηλικία και τα κιλά της. Απαγορεύεται. Στο Alter και συγκεκριμένα στο Top Secret, μάλλον δεν τον ξέρουνε και ο μοναδικός άνδρας της εκπομπής, ο Καμπούρης, με περηφάνια για τη δημοσιογραφική του επιτυχία, αποκάλυψε την ηλικία γνωστών κυριών της show biz. Στις περισσότερες περιπτώσεις έπεσε έξω, που σημαίνει ότι ή δεν έκανε καλά τους υπολογισμούς του μπακάλη ή κάποιες δηλώθηκαν στο ληξιαρχείο με κάποια χρόνια καθυστέρηση. Όπως η Ρούλα Κορομηλά την οποία είχαν κατά τρία χρόνια μικρότερη.

Στην περίπτωση της Βανδή, που επίσης την είχαν τέσσερα χρόνια μικρότερη (την είπαν 32 ενώ είναι στα 36) δε φταίει το ληξιαρχείο, αλλά ο μπακάλικος υπολογισμός. Η ίδια η αοιδός έχει πει την ηλικία της, ενώ ξέρουμε πως είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από τον Ντέμη, ο οποίος τον Σεπτέμβριο γίνεται 32 ετών. Τι άλλο; Α, τη Νατάσσα Θεοδωρίδου την είχαν πατημένη σαραντάρα και μπορεί η γυναίκα να...μεγαλοδείχνει (προς το παρόν), όμως είναι κατά πολύ μικρότερη.

Αυτή που μου έκανε εντύπωση είναι η Γωγώ Μαστροκώστα. Να πιστέψω ότι είναι τριανταεφτάρα ή πάλι έγινε λάθος στον υπολογισμό; Η Κατρίτση, πάλι, πότε έφθασε τα 43; Τέλος πάντων, σταματώ εδώ, διότι έχω μελετήσει Ζαμπούνη και δεν πρέπει να πέφτω σε τέτοιες παγίδες. Αλλά τι σου κάνει, άμα δε βρίσκεις θέμα. Άντε σε λίγο να έχουν και για τα κιλά (το ύψος έχει παίξει). Μήπως να αναθεωρήσουν και να ασχοληθούν - ελλείψει θεμάτων - με το Dream Show; Όχι, τίποτε άλλο, αλλά ο Ανδρέας έχει πια εξαντλήσει κάθε περιθώριο και...κόλπο!




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]