Τριήμερο...υψηλών βαφτίσεων!

17.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το τριήμερο αυτό είναι...αφιερωμένο στις βαφτίσεις, δύο στον αριθμό, που θα γίνουν σε Αθήνα και Κρήτη. Στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στον Καρέα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το τριήμερο αυτό είναι...αφιερωμένο στις βαφτίσεις, δύο στον αριθμό, που θα γίνουν σε Αθήνα και Κρήτη. Στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στον Καρέα, ο τέως βασιλιάς, Κων/νος θα βαφτίσει τον εγγονό του, Οδυσσέα Κίμωνα, γιος του Παύλου. Στο μοναστήρι του Ιωάννη Πρόδρομου, όπου θα γίνει η βάφτιση θα μαζευτούν μέλη από τα καλύτερα «γαλαζοαίματα» σπίτια της Ευρώπης, ενώ εκεί θα βρεθεί και η Ελ Μακ Φέρσον, που θα είναι και μία από τους εφτά νονούς του μικρού.

Κανονικά, θα περίμενες στην εν λόγω «γαλαζοαίματη» βάφτιση ελέω status και υψηλών προσκεκλημένων, να γίνεται παρέλαση από τα παπαράτσι, που θέλουν να «κλέψουν» ένα πλάνο από το μυστήριο, ενώ και η ευρύτερη περιοχή του Καρέα να είναι «αστακός» από τα δρακόντεια μέτρα. Για παράδειγμα, όσοι περιπατητές ήθελαν να πάρουν τον αέρα τους και να βγάλουν το σκύλο τους στη γύρω περιοχή, καλύτερα να έμεναν σπίτι τους. Φευ, όμως, βρισκόμαστε στην Ελλάδα και η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Στη «βασιλική» βάφτιση θα υπάρχουν πράγματι μέτρα ασφαλείας για να προστατέψουν τους υψηλούς προσκεκλημένους, αλλά οι Καρεάτες και οι περιπατητές θα μπορούν και να περπατούν και να...αναπνέουν ελεύθερα.

Σε αντίθεση με τους λουόμενους και παραθεριστές της Ελούντας, που λόγω βάφτισης του «γαλαζοαίματου» μωρού της Φιλοθέης, θα κολυμπούν και...αναπνέουν κατόπιν εξονυχιστικής έρευνας κι αφού βεβαιωθεί πως δεν είναι κάποιο μεταμφιεσμένο παπαράτσι που θέλει να τραβήξει πλάνα από τη βάφτιση της Μελίνας. Ναι, καλά κατάλαβες. Το ζεύγος Ντέμη Νικολαϊδη- Δέσποινα Βανδή βαφτίζει τη μονάκριβη κόρη τους και προκειμένου να μη βγει καμία φωτογραφία στη δημοσιότητα, επιστράτευσαν το ίδιο σχέδιο...υψίστης ασφαλείας που είχαν και στο γάμο τους, πριν δύο χρόνια.

Η βάφτιση θα γίνει την Παρασκευή το βράδυ και ήδη το πολυτελέστατο ξενοδοχείο που τους φιλοξενεί, έχει μεταμορφωθεί σε «αστακό». Η θάλασσα και ο αέρας είναι απροσπέλαστα, ενώ δεν το συζητώ για την ξηρά. Οι, δε, υψηλοί προσκεκλημένοι τους (οι «γαλαζοαίματοι» της πρώτης βάφτισης» δεν πιάνουν μία μπροστά τους), Ίλια Ιβιτς - Ελένη Πετρουλάκη, Ηλίας Ψινάκης, Ελένη Μενεγάκη, Αντώνης Ρέμος - Ζέτα Μακρυπούλια, Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη και Παντελής Καναράκης, μπορούν ήσυχα και ασφαλέστατα να παρακολουθήσουν το μυστήριο. Τελικά, είναι ωραίο να είσαι καλεσμένος σε εκδήλωση Δέσποινας - Ντέμη. Νιώθεις ασφαλής και σημαντικός!

Η λαμπερή λάμψη της ματαιοδοξίας!

Υ.Γ. Πέρα από όλα αυτά τα ψωνισμένα η Βανδή με τον Ντέμη έκαναν και κάτι καλό. Οι προσκεκλημένοι αντί για δώρο στη μικρή, θα καταθέσουν χρήματα στο χωριό SOS, στην Αλεξανδρούπολη. Ελπίζω να ήταν ειλικρινής κίνηση και όχι...διαφημιστική ευαισθησία!




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]